Gadola va distruge Baza Sportivă CUG. Iată dovada

Gadola va distruge Baza Sportivă CUG. Iată dovada
Milionarul Ştefan Gadola a cumpărat baza CUG de la Paszkany Arpad şi spunea că o lasă la dispoziţia echipei. Are însă planuri imobiliare acolo.

Tranzacția care la nivel declarativ a salvat echipa CFR Cluj se dovedește o afacere bună atât pentru Arpad Paszkany, cât și pentru familia milionarului în euro Ștefan Gadola, acționar EnergoBit. Recent, o firmă în care sunt asociați cei doi fii ai lui Gadola a depus la Primărie intenția de a realiza Plan Urbanistic Zonal pentru ansamblu mixt "rezidențial-comerț-servicii" la baza sportivă CUG din cartierul Gheorgheni, scrie clujust.ro.

Societatea Neocrest Investment SRL, în care sunt asociați Raul și Sorin Gadola, a depus la primărie intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal (PUZ) pentru ansamblul de locuințe și spații comerciale. Intenția a fost afișată la data de 10 iunie într-un loc destul de ascuns de pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca, iar de la data afișării a existat un termen de 15 zile calendaristice în care cei interesați puteau transmite prin registratura municipalității observații, nemulțumiri sau comentarii scrise. Potrivit anunțului, documentația urmează să fie analizată în cadrul unei ședințe publice a Comisiei de urbanism și amenajare a teritoriului din cadrul Primăriei. Ordinea de zi a ședinței următoare, din data de 2 iulie, a fost afișară la secțiunea comunicate de pe site-ul municipalității, dar nu conține și proiectul familiei Gadola.

 

Etichete
Comenteaza