HOROSCOP 22 ianuarie 2018

HOROSCOP 22 ianuarie 2018
HOROSCOP 22 ianuarie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 22 ianuarie 2018.

HOROSCOP 22 ianuarie 2018 - Berbec

Ceva ce s-a petrecut in trecut iti tot revine in minte. Te uimeste faptul ca ai acceptat asa ceva... Astazi ai stii cum sa reactionezi. Priveste-o ca pe o experienta si mergi mai departe.

 

HOROSCOP 22 ianuarie 2018 - Taur

E prima zi a saptamanii si ai foarte mult de munca la job. Te urnesti foarte greu mai ales ca in ultimele zile nu ai avut chef sa faci absolut nimic. Nu ai incotro, pune-te pe treaba, altfel vei fi nevoit sa recuperezi totul in alta zi.

 

HOROSCOP 22 ianuarie 2018 - Gemeni

Cineva iti pregateste o surpriza mai neobisnuita. Dupa ce ramai mut de uimire cateva clipe, reusesti, pana la urma, sa te relaxezi. Abia acum intelegi tot ce s-a intamplat in ultimele zile...

 

HOROSCOP 22 ianuarie 2018 - Rac

Te-ai distrat cam mult in ultima vreme si acum constati ca ai ramas in urma cu munca la birou. Incearca sa recuperezi cumva timpul pierdut, mai ales ca se apropie si o sedinta la care vei avea de dat socoteala.

 

HOROSCOP 22 ianuarie 2018 - Leu

Te asteptai la un inceput de saptamana mai linistit, insa o sa ai atat de multe treburi de rezolvat, incat seara o sa ajungi acasa epuizat. Tot ce iti mai doresti este o baie calda si un somn bun.

 

HOROSCOP 22 ianuarie 2018 - Fecioara

Nu mai pierde vremea cu maruntisuri, apuca-te serios de lucru. Esti in mare intarziere cu un proiect care trebuia finalizat si nu poate nimeni sa te ajute. Incearca sa obtii o amanare.

 

HOROSCOP 22 ianuarie 2018 - Balanta

Nimeni nu te va recunoaste azi. Tupeul de care dai dovada ii uimeste pe toti. De obicei tu esti cel timid, care sta in coltul lui si nu se baga. Astazi ceva va produce un declic.

 

HOROSCOP 22 ianuarie 2018 - Scorpion

Evita orice intelegeri sau investitii financiare, astazi. Chiar daca unele oferte ti se par de nerefuzat, nu semna nimic pana nu analizezi mai bine. Nu te grabi, este si maine o zi!

 

HOROSCOP 22 ianuarie 2018 - Sagetator

Uneori judeci oamenii dupa aparente si apoi constati ca te-ai inselat. Asa se intampla si astazi. Tocmai ti-ai dat seama ca ai catalogat gresit pe cineva. Iti ceri iertare...

 

HOROSCOP 22 ianuarie 2018 - Capricorn

Ai multa energie, te gandesti la noi proiecte si la imbunatatirea situatiei materiale. Ai grija, o persoana incearca sa iti puna piedici. Cu putin tact vei trece peste toate.

 

HOROSCOP 22 ianuarie 2018 - Varsator

E o zi plina la job astazi, dar pastreaza-ti calmul si abtine-te de la orice comentarii. Nu e cazul sa te certi cu toata lumea, chiar daca ti se pare ca toti se misca prea incet pentru a tine pasul cu tine.

 

HOROSCOP 22 ianuarie 2018 - Pesti

Ai aflat ca o ruda are ceva probleme si iti faci griji. Ai vrea sa ajuti si tu cu ceva, insa partenerului nu-i prea convine solutia gasita de tine. Atunci, vino cu alta varianta...

 

Comenteaza