Şi vitezoman, şi fără acte. Ce a păţit şoferul care a speriat radarul pe Autostrada Transilvania

Şi vitezoman, şi fără acte. Ce a păţit şoferul care a speriat radarul pe Autostrada Transilvania

Polițiștii au depistat, săptămâna trecută, 61 de persoane care conduceau cu viteze de peste 180 km/h, 12 cu viteze de peste 200 km/h și 3 care conduceau sub influența alcoolului. Un record de viteză a fost înregistrat de radar pe autostrada de lângă Cluj.

Potrivit Poliţiei Române, în perioada 8 – 14 octombrie, cea mai mare viteză, de 216 km/h, a fost înregistrată în două cazuri: primul, luni, 8 octombrie, pe A2, sensul București-Constanța, iar cel de-al doilea duminică, 14 octombrie, la kilometrul 6 de pe A3.

De asemenea, şoferul care a fost depistat cu 216 km/h pe sensul de mers Turda - Borș, a fost surprins de polițiști în timp ce efectua virajul la stânga, peste marcajul longitudinal continuu care separă sensurile de mers, nu a respectat dispozițiile polițistului rutier și nu a avut asupra sa documentele prevăzute de lege.

Astfel, șoferul a fost sancționat cu amendă în valoare totală de 5.655 de lei, iar polițiștii i-au suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 120 de zile.

 

Comenteaza