Impresarul trupei Iris: “Venim la Bonţida cu Cristi Minculescu!”

Impresarul trupei Iris: “Venim la Bonţida cu Cristi Minculescu!”
Fanii trupei Iris au fost bulversaţi în aceste zile în urma zvonurilor că solistul Cristi Minculescu, care tocmai a anunţat că părăseşte formaţia, nu va mai veni la ultimul concert, cel de la Bonţida. Sunt doar zvonuri nefondate, susţin impresarul şi organizatorii festivalului de la castel.

"Se vine în formula iniţială, cea cu Cristi Minculescu", a declarat Cosmin Petru Nicoară, impresarul de la Iris, pentru Provincianews. "Nu ştiu care e atmosfera în trupă, nici play-listul, ne vom întâlni cu toţii azi (ieri - n.red.) la Iaşi unde vom stabili tot ce trebuie pentru concertul de la Bonţida", a adăugat el.

Impresarul a mai spus că a aflat că sunt foarte mulţi fani care vor să vină la concertul de duminică. "Ne aşteptăm să fie o atmosferă frumoasă, mereu am avut concerte minunate la Cluj, avem încredere în fanii noştri de acolo. Nu e ultimul concert Iris, formaţia merge mai departe", a punctat Cosmin Petru Nicoară. Trupa va sta la Cluj-Napoca până luni. "Noi ştim că Iris vine în componenţa obişnuită, nu am fost anunţaţi că ar cânta cu un alt solist", a precizat Berki Timea, de la Fundaţia Transylvania Trust, organizatori ai evenimentului Barock. Zilele castelului Banffy. Bonţida. Mai mult, organizatorii sunt convinşi că recentele controverse stârnite de plecarea lui Cristi Minculescu de la Iris vor aduce mai mulţi oameni la festival. "Şi anul trecut am avut zeci de mii de oameni la eveniment, acum vor fi mult mai mulţi. Ne-am pregătit pentru asta cu mai multă mâncare şi băutură, din păcate nu le putem oferi oaspeţilor şi cazare pentru că nu sunt pensiuni sau hoteluri în zonă", a mai spus Berki Timea.

Ediţia din acest an a Zilelor Castelului Banffy va avea loc în perioada 1-2 septembrie. Vor avea loc demonstraţii hipice, tiruri cu arc tradiţional, activităţi pentru copii organizate de cercetaşi, proiecţii de film, expoziţii, prezentări de carte, concerte de muzică clasică şi modernă. Alături de acestea programul oferă activităţi paralele, cum ar fi: târguri de produse tradiţionale, de antichităţi, jocuri interactive, degustări de vin, vizita ghidată a castelului Bánffy care va prezenta istoria familiei şi a castelului Bánffy. Cei interesaţi pot participa la concursul de gătit în aer liber. Sâmbăta şi duminica după masă vor avea loc concertele trupe-lor Fűszál, Role,Kalapos Band, Shukar Collectiv, dč lá Funk & Tóth Kati. Invitaţii speciali sunt: formaţia HEAVEN STREET SEVEN din Ungaria şi trupa IRIS din România.

(Florentina TĂTAR - articol preluat de pe provincianews.ro)

 

 

Comenteaza