In orasul unde oamenii se mananca, au ajuns sa ne manance si cainii

In orasul unde oamenii se mananca, au ajuns sa ne manance si cainii
In orasul unde oamenii se mananca, au ajuns sa ne manance si cainii! INCA UN PARIU PIERDUT- in aceasta seara la "Jocuri de Putere".

Un copilas de patru ani a fost omorat de cainii maidanezi ieri in plina zi in Bucuresti. Fratele sau de sase anisori anisori a scapat cu rani pe picioare si o rana uriasa deschisa in suflet pentru toata viata.

O bunica ca atatea altele din Romania aplecat cu nepoteii in parc dar va ramane pentru tot restul vietii cu trauma ca nu si-a tinut copilasii mai aproape de ea. Ceea ce s-a intamplat ieri redeschide o problema reala, MAIDANEZII. In arhitectura promisiunilor electorale, problema cainilor fara stapan , a maidanezilor a generat campionate de solutii care aveau un singur scop: siguranta cetateanului. Rezultatul? Copii, pensionari si turisti ucisi de caini a caror unica vina este ca bipezii, fiinte superioare, incearca sa-i salveze cu orice pret.... in special in campaniile electorale. Chiar si cu pretul pierderii de vieti omenesti nevinovate.

In aceasta seara, de la ora 22.15, Rares Bogdan face inventarul incompetentei care adauga pe tabla pariurilor pierdute inca unul: MAIDANEZII.

Aflati de la "Jocuri de Putere" cum au rezolvat alte tari problema cainilor comunitari, cate din solutiile propuse de edilii de ieri si de azi au fost eficiente si cine plateste pentru vietile curmate in jocul de-a protectia animalelor.

Totul la "Jocuri de Putere", de la 22.15 doar la RealitateaTv cu Rares Bogdan si invitatii sai.

 

Etichete
Comenteaza