Introspecţie, umor şi un psihiatru. Aşa începe Comedy Cluj

Introspecţie, umor şi un psihiatru. Aşa începe Comedy Cluj
Cea de-a VI-a ediție a Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj, care are loc între 10 şi 19 octombrie, va fi deschisă de un film ce spune povestea unui psihiatru aflat în căutarea secretului fericirii.

Evenimentul de deschidere va avea loc vineri, 10 octombrie, de la ora 19:00, odată cu proiecţia filmului "Hector în căutarea fericirii", psihiatrul londonez Hector dând astfel startul distracției și filmelor bune. Pelicula aleasă să dea tonul ediţiei curente a Comedy Cluj a avut premiera oficială la Festivalul Internațional de Film de la Toronto şi a câştigat premiul pentru cel mai bun trailer de comedie la Golden Trailer Awards 2014.

Semnat de Peter Chelsom, filmul spune povestea unui psihiatru hotărât să descopere secretul fericirii. Acesta va da nas în nas cu o mulțime de probleme, dar și cu foste iubite, prieteni și noi provocări. Alături de Simon Begg, interpretul personajului principal, spectatorii îi vor întâlni pe Stellan Skarsgard, Jean Reno, Christopher Plummer și Toni Colette.

Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj va prezenta publicului peste 150 de producții, workshop-uri dedicate pasionaților de film și nu numai. Peste 100 de invitați sunt așteptați la Cluj de-a lungul celor 10 zile de festival.

Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj este organizat de Fundația Europeană pentru Cultură Urbană.

 

 

Comenteaza