Video Foto Lucrări reluate pe lotul de 15 km Câmpia Turzii - Chețani al Autostrăzii Transilvania

Lucrări reluate pe lotul de 15 km Câmpia Turzii - Chețani al Autostrăzii Transilvania

Antreprenorul general Straco, aflat în insolvență și incapabil să continue lucrările cu efective proprii, a căzut la întelegere cu subcontractori specializați pe terasamente și structuri.

"Ne exprimăm speranța ca aceștia să fie plătiți la zi, fiind practic singura șansă de finalizare a acestui lot ce realizează conexiunea dintre porțiunile din Cluj și Mureș ale Autostrăzii Transilvania (A3). În acest scop Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Ruriere (CNAIR) va trebui să achite lucrările executate cât mai prompt", transmite Asociaţia Pro Infrastructură (API). 

Pe lotul vecin, în lungime de 18km, Chețani - Iernut, antreprenorul Astaldi se apropie cu lucrările de finalizare, fiind posibilă recepția în 45-60 de zile. Din păcate, acest lot va deveni utilizabil doar după finalizarea nodului rămas de executat pe lotul Straco (Câmpia Turzii - Chețani).

Finalizarea celor două loturi de 33 km va oferi șoferilor parcursul neîntrerupt a 110 km din A3 între localitățile Târgu-Mureș și Nădășel.

loading...
Comenteaza