Video Foto Lucrări reluate pe lotul de 15 km Câmpia Turzii - Chețani al Autostrăzii Transilvania

Lucrări reluate pe lotul de 15 km Câmpia Turzii - Chețani al Autostrăzii Transilvania

Antreprenorul general Straco, aflat în insolvență și incapabil să continue lucrările cu efective proprii, a căzut la întelegere cu subcontractori specializați pe terasamente și structuri.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Ne exprimăm speranța ca aceștia să fie plătiți la zi, fiind practic singura șansă de finalizare a acestui lot ce realizează conexiunea dintre porțiunile din Cluj și Mureș ale Autostrăzii Transilvania (A3). În acest scop Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Ruriere (CNAIR) va trebui să achite lucrările executate cât mai prompt", transmite Asociaţia Pro Infrastructură (API). 

Pe lotul vecin, în lungime de 18km, Chețani - Iernut, antreprenorul Astaldi se apropie cu lucrările de finalizare, fiind posibilă recepția în 45-60 de zile. Din păcate, acest lot va deveni utilizabil doar după finalizarea nodului rămas de executat pe lotul Straco (Câmpia Turzii - Chețani).

Finalizarea celor două loturi de 33 km va oferi șoferilor parcursul neîntrerupt a 110 km din A3 între localitățile Târgu-Mureș și Nădășel.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza