Majoritatea membrilor Colegiului Director PDL poartă alb, unii parlamentari au cămăşi cu alte culori

Majoritatea membrilor Colegiului Director PDL poartă alb, unii parlamentari au cămăşi cu alte culori
Majoritatea membrilor Colegiului Director al PDL poartă, la reuniunea de luni, haine de culoare albă, însă mai mulţi parlamentari ai PDL, printre care fostul secretar general al partidului Ioan Oltean, au venit la şedinţă îmbrăcaţi cu cămăşi în dungi sau carouri.

Şapte parlamentari au venit îmbrăcaţi în alte culori, printre aceştia afându-se fostul ministrul al Agriculturii, Valeriu Tabără, care avea o cămăşă cu nuanţe de verde, Ioan Oltean îmbrăcat într-o cămaşă cu dungi albe şi albastre, Gheorghe Albu care purta o cămaşă în dungi albastre, roşii şi albe, iar Daniel Buda în nuanţe de crem şi maro.

Întrebat de ce nu a respectat sloganul ales de partid, "Vara asta se poartă alb", Ioan Oltean a spus că are şi culoarea albă printre nuanţele cămăşii pe care o purta.

În alb s-au îmbrăcat cei mai mulţi dintre membrii Colegiului Director, în frunte cu Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Sulfina Barbu, Raluca Turcan, Cezar Preda, Cristian Preda, Roberta Anastase.

Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu a declarat că sloganul democrat-liberalilor în campania pentru referendumul din 29 iulie va fi "Vara asta se poartă alb!", el făcând un apel ca toţi românii care sunt îngrijoraţi de derapajele de la democraţie să poarte alb în semn de protest.

Această culoare este una a protestului pe modelul grevelor japoneze şi este potrivită cu campania PDL de semnalare a abuzurilor comise de USL, a evidenţiat, duminică, Boureanu, îmbrăcat într-o cămaşă albă.

Inclusiv la şedinţa Colegiului Director al PDL, anunţată pentru luni dimineaţă, toţi membrii din conducerea partidului vor veni purtând alb, a precizat el.

 

Etichete
Comenteaza