O clujeancă și-a ascuns sub fustă fata de 10 luni ca să o treacă ilegal granița

O clujeancă și-a ascuns sub fustă fata de 10 luni ca să o treacă ilegal granița

O fetiţă în vârstă de 10 luni a fost descoperită de poliţiştii de frontieră ascunsă sub fusta mamei sale, între banchetele unui autoturism, cu intenţia de a fi trecută ilegal frontiera româno-maghiară.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, "în cursul zilei de marţi, în jurul orei 02:30, la punctul de frontieră Borş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român, R. L., în vârstă de 27 de ani, domiciliat pe raza judeţului Cluj, care conducea un autoturism marca Audi Q7, înmatriculat în România.

În maşină, alături de şofer călătorea ca pasager o femeie, cetăţean român, M. M., de 30 de ani. Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit între banchetele autoturismului, ascunsă sub fusta femeii, o minoră de 10 luni, fiica acesteia. Mama fetiţei a declarat că a recurs la aceasta metodă deoarece nu avea un document valabil şi că dorea să ajungă împreună cu aceasta în Germania", se precizează în comunicat.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor în cauză, efectuând totodată cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de participaţie improprie la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, pentru M. M., urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie dispuse măsurile legale care se impun. 

Comenteaza