Video O pisică sălbatică a terorizat o localitate din Cluj. Oamenii au crezut inițial că e vulpe

O pisică sălbatică a terorizat o localitate din Cluj. Oamenii au crezut inițial că e vulpe
| Foto: descopera.ro

O pisică sălbatică care a dat târcoale unor gospodării și a atacat găinile oamenilor a fost capturată într-o curte din zona Gherla, iar apoi eliberată.

Oamenii au crezut inițial că e vorba de o vulpe și au încercat să o prindă. Între timp, ce s-a dovedit a fi o pisică sălbatică, a fost capturată, iar apoi a fost eliberată în natură.

„Eliberare: pisică sălbatică, capturată în gospodărie.

O pisică salbatică, care își făcea veacul într-o curte de ceva timp, a fost capturată și eliberată în mod etic, fără a suferi răni sau a fi pedepsita în stil tradițional românesc. Cruzimea și deținerea în captivitate sunt infracțiuni.

De fapt acesta este scopul postării, sa înțelegem cu toții ca animalele salbatice se supun unui alt regim si gestionarea lor este una complexă și sensibilă și doar persoanele autorizate pot face asta, iar cine identifica cazuri similare este dator să anunțe DE URGENȚĂ asa ceva, fie un centru specializat, fie pe noi, iar in lipsa de inspirație, 112”, au transmis reprezentanții Organizației pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului - OPMCB.

Comenteaza