O singură ofertă pentru viaductele de peste 3 kilometri de pe Autostrada Transilvania (A3). Evaluarea, gata în aprilie

O singură ofertă pentru viaductele de peste 3 kilometri de pe Autostrada Transilvania (A3). Evaluarea, gata în aprilie

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va finaliza, cel târziu în luna aprilie, evalurea ofertei depuse de turcii de Ozaltin la licitația pentru construcția viaductelor de peste 3 kilometri, scoase din contractul UMB pentru un lot din Autostrada Transilvania (A3).

„Termenul estimat pentru finalizarea etapei de evalure este martie, cel târziu aprilie”, au spus reprezentanții CNAIR, la solicitarea ECONOMICA.NET.

Amintim că o singură ofertă a fost depusă până la termenul limită din 9 ianuarie 2024, la licitația pentru viaductele de 3,2 kilometri scoase din contractul UMB pentru tronsonul Nădășelu – Mihăiești din Autostrada Transilvania (A3). Oferta provine de la asocierea condusă de turcii de la Ozaltin, aceiași care au câștigat și contractul pentru tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova – Pitești (DEx12).

CNAIR a lansat la începutul lunii august 2023 licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor necesare devierii traseului sectorului de autostradă Nădășelu – Mihăiești a Autostrăzii Transilvania (A3). Durata contractului este de 27 de luni, din care nouă luni perioada de proiectare și 18 luni execuția lucrărilor. Valoarea estimată a contractului este de 1,11 miliarde de lei, fără TVA, sursa de finanțare fiind asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Comenteaza