ŞOC ÎN LUMEA MUZICII Cristi Minculescu de la Iris se retrage definitiv. Soţia neagă

ŞOC ÎN LUMEA MUZICII Cristi Minculescu de la Iris se retrage definitiv. Soţia neagă
Potrivit evz.ro, Cristi Minculescu de la Iris se retrage definiv din muzică. Artistul are nevoie de un nou transplant.

Minculescuintenţionează să se retragă din lumea muzicii imediat după finalizarea concertelor susţinute cu ocazia împlinirii a 35 de ani de la înfiinţarea formaţiei Iris, informează evz.

Artistul urmează să facă un transplant de rinichi în Germania."Rodica Minculescu, soţia artistului, va fi donatorul rinichiului de care are nevoie solistul trupei Iris. Tot ea i-a mai donat, în trecut, şi o parte din ficat", au declarat surse din lumea muzicală.

Soţia solistului a negat retragerea artistului, dar nu a infirmat faptul că nivelul creatininei rezultat din analizele lui Cristi Minculescu este foarte crescut."Este adevărat că solistul Cristian Minculescu este chiar acum în Germania, la clinică, împreună cu soţia, merge acolo la fiecare trei luni. Deocamdată, însă, nu ştiu să se pună problema unui iminent transplant de rinichi", a susţinut Cosmin Nicoară, impresarul trupei Iris, informează evz.ro

UPDATE

Contactată telefonic de evz.ro, Rodica Minculescu a negat atât informaţia că operaţia de rinichi ar fi iminentă, cât şi cea privind retragerea, dar nu a infirmat faptul că nivelul creatininei rezultat din analizele lui Cristi Minculescu este foarte crescut. Ea ne-a spus că este într-o delegaţie în străinătate şi că putem vorbi abia săptămâna viitoare când se întoarce în ţară.

Comenteaza