Paradă de mașini la Cluj cu mesaje anti-comuniste

Paradă de mașini la Cluj cu mesaje anti-comuniste

Organizația Cherish Humanity organizează vineri, 25 februarie, între orele 14:30-17:30, și sâmbătă, 26 februarie, între orele 14:00-17:30, la Cluj Napoca o paradă cu mașini purtând pancarte ce expun comunismul.

Parada a fost concepută pentru a trage un semnal de alarmă asupra pericolului pe care îl reprezintă ideologia comunistă aflată în expansiune în întreaga lume, aceasta fiind ascunsă la ora actuală sub diverse teorii marxiste care se manifestă din ce în ce mai violent.

Organizatorii și-au propus, de asemenea, să atragă atenția cu privire la pericolul reprezentat de Partidul Comunist Chinez (PCC), colosul comunist al zilelor noastre, ale cărui tactici specific comuniste au permis extinderea actualei pandemii în restul lumii, cu consecințe devastatoare pentru noi toți.

De aceea pe pancartele de pe mașini, trecătorii vor putea observa link-ul către PETIȚIA END CCP, o petiție lansată de mișcarea disidentă chineză Tuidang, ce poate fi semnată online la: ENDCCP.COM/ro

Parada auto va străbate cele mai importante artere ale Clujului.

Mașinile vor purta pancarte cu sloganuri anticomuniste, precum:

Spune NU comunismului!
Comunismul pune întreaga umanitate în pericol
Cel mai periculos virus al lumii este ideologia comunistă
Minciunile Partidului Comunist Chinez au îmbolnăvit planeta
PCC a mințit, oamenii au murit
Comunismul a făcut pe timp de pace mai multe victime decât cele două războaie mondiale la un loc
Comunismul înseamnă minciună și moarte. Umanitatea are nevoie să se elibereze de comunism
Parada auto, organizată de Cherish Humanity din România în colaborare cu mișcarea Tuidang din S.U.A., este a unsprezecea de acest gen din țara noastră.

Organizatorii consideră că nu este prea târziu ca oamenii să conștientizeze răul devastator pe care comunismul l-a adus și l-ar mai putea aduce în viitor umanității, dacă lumea nu va scăpa de această plagă a societății umane. Este timpul să îl eliminăm pentru totdeauna din mințile și viețile noastre.

Comenteaza