Pavelescu la Realitatea TV Cluj: Vrem să unificăm dreapta în jurul unor principii, nu al unor persoane

Pavelescu la Realitatea TV Cluj: Vrem să unificăm dreapta în jurul unor principii, nu al unor persoane
Dreapta politică românească trebuie unificată, însă în jurul unor principii şi valori şi nu al unor persoane, susţine preşedintele Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD), Aurelian Pavelescu, invitat la jurnalul de ştiri de miercuri seară la Realitatea TV Cluj.

Pavelescu a precizat că a fost prezent astăzi la Cluj, alături de preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, pentru a da şi în acest oraş "un mesaj necesar de unificare a dreptei".
El a criticat vehement PSD şi a precizat că formaţiunea pe care o reprezintă nu va face alianţă cu formaţiunea respectivă. Pavelescu a avut unele remarci critice şi la adresa fostului premier Emil Boc. "Domnul Boc vorbeşte acum de Bechtel, dar cât timp a fost prim-ministru, dacă lucrurile mergeau atât de prost trebuia să facă ceva. Referitor la măsurile de austeritate, ela nu s-au luat doar la noiu ci şi în altă parte, însă trebuiau însoţite de măsuri de relaxare fiscală", a specificat Pavelescu la Realitatea TV Cluj.

Preşedintele PNŢCD a arătat că deşi Alianţa Da, formată din PNŢCD şi Forţa Civică nu şi-a început propriu-zis activitatea politică se bucură de procente de peste 5% în sondajele de opinie, ceea ce este, în opinia sa, "un procent extraordinar".

Dreapta trebuie unificată, însă în jurul unor principii şi valori şi nu al unor persoane, a mai menţionat Pavelescu. "Să terminăm cu orgoliile, cu vedetismele, să vorbim despre valori, despre principii, să unificăm dreapta în jurul unor valori, a unor principii şi nu în jurul unor persoane", a adăugat preşedintele PNŢCD.

Comenteaza