Prefectul Clujului, în control la bazele de deszăpezire din judeţ FOTO

Prefectul Clujului, în control la bazele de deszăpezire din judeţ FOTO
Prefectul Clujului a verificat, astăzi, stadiul de pregătire a bazelor de deszăpezire şi a punctelor de sprijin din judeţul Cluj, din cadrul Secţiei Drumuri Naţionale Cluj, respectiv districtele Feleacu, Gilău, şi Turda. De asemenea, au fost vizitate locaţiile care deservesc cu materiale antiderapante Autostrada Transilvania, respectiv Centrul de întreţinere şi coordonare Gilău şi Punctul de sprijin din Săvădisla.

"Aprovizionarea bazelor cu materiale antiderapante care vor asigura circulaţia în bune condiţii în această iarnă pe Autostrada Transilvania se desfăşoară potrivit graficului, până în prezent fiind asigurată circa 30 % din cantitatea necesară, urmând ca până la sfârşitul anului în curs să fie completat stocul la 75 % din necesar, potrivit normativelor în vigoare şi condiţiilor meteorogice. De asemenea, trebuie precizat faptul că la nivelul Autostrăzii Transilvania nu sunt probleme privind desemnarea firmei care se va ocupa de întreţinerea ei pe perioada iernii", a declarat Marius Iepan, şef secţie în cadrul Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Cluj,

În legătură cu blocarea atribuirii contractului pentru deszăpezirea drumurilor naţionale din judeţul Cluj, prefectul Clujului, Gheorghe Vuşcan, va solicita Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România urgentarea asigurării operatorilor economici care să ofere serviciile de specialitate. Despre acest subiect Ziua de Cluj a relatat, pe larg, AICI.

Judeţul Cluj are o reţea de 437,93 km de drumuri naţionale şi europene.

 

Comenteaza