Prima școală gratuită de DJ din România se deschide la Cluj-Napoca

Prima școală gratuită de DJ din România se deschide la Cluj-Napoca

Cursurile vor avea loc la Form Space între 1 și 5 mai.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Form Space se va trasforma din locul unde sute de oameni merg la party, în cea mai non-conformistă școală. Timp de patru zile poți avea materia care nu intră, încă, în curricula școlară și cei mai neobișnuiți profesori. De la artiști care urcă pe scenele mari din România în față a sute și mii de oameni, până la persoane cu o bogată experiență în domeniul evenimentelor.

Între 1 și 5 mai Argatu’, DJ Shiver, DJ Wicked, Dora Pop, Horace Dan D, IV-IN, Marius Mariș si Slim Rocka își vor schimba job-ul de zi cu zi pentru a deveni profesori pentru 30 de tineri.

30 de tineri vor avea oportunitatea de a-și descoperi și dezvolta abilități pe care nu le pot învăța la școală sau dintr-un tutorial de pe internet. Pentru că a fi DJ înseamnă mai mult decât partea tehnică, vom vorbi și despre pasiune, inteligență emoțională, dezvoltarea empatiei și a muncii în echipă.

Dacă ai între 14 și 20 de ani, ești pasionat de tot ce ține de această lume, a muzicii, te așteptăm la prima școală de DJ din România. Intră pe http://owpn.space/school/ și completează formularul.

Toate costurile evenimentului, inclusiv transport, cazare și masă, vor fi suportate de către noi și partenerii noștri. Ne dorim astfel să oferim șansa unor tineri să experimenteze și să învețe tehnici și practici din experiențele invitaților și să aibă posibilitatea să mixeze pe aparate profesionale.

Organizator al cursurilor este Agenţia Open(owpn).

Despre Form Space citeşte aici.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza