Regele Mihai îşi sărbătoreşte ziua de naştere şi cea onomastică

Regele Mihai îşi sărbătoreşte ziua de naştere şi cea onomastică
Astăzi, vineri, 8 noiembrie 2013, la ora 10, Regele Mihai I deschide porțile Palatului Elisabeta tuturor celor care doresc să-i ureze la mulți ani cu ocazia zilei de naștere și a zilei onomastice. Majestatea Sa a împlinit 92 de ani în ziua de 25 octombrie 2013, iar în ziua Sfinților Mihail și Gavriil sărbătorește public ziua de naștere, împreună cu cea onomastică.

Astăzi, vineri, 8 noiembrie 2013, la ora 10, Regele Mihai I deschide porțile Palatului Elisabeta tuturor celor care doresc să-i ureze la mulți ani cu ocazia zilei de naștere și a zilei onomastice. Majestatea Sa a împlinit 92 de ani în ziua de 25 octombrie 2013, iar în ziua Sfinților Mihail și Gavriil sărbătorește public ziua de naștere, împreună cu cea onomastică, informează realitatea.net.

Români din toată țara și din Basarabia sunt așteptați cu plăcere la Palatul Elisabeta. La ora 11, Majestatea Sa va ieși în balconul palatului, pentru a saluta participanții. Cu ocazia evenimentului va avea loc, timp de trei sferturi de oră, un concert în aer liber.

UPDATE În jurul orei 11 regele Mihai a ieşit pe balconul palatului, alături de principele Radu, principesa Margareta, respectiv prinţul Nicolae, salutând mulţimea prezentă. Suvernaul a fost aclamat de mulţime şi i s-a cântat "Mulţi ani trăiască!". Vizitatorii prezenţi au scandat timp de mai multe minute "Trăiască regele!", scrie gândul.info,

 

Etichete
Comenteaza