Revistă de benzi desenate lansată la mall

Revistă de benzi desenate lansată la mall
Al şaptelea şi al optulea număr din revista de benzi desenate "Glorioasa fanzină", realizată de studenţi şi elevi de la arte plastice, vor fi lansate joi, la librăria Cărtureşti din Iulius Mall.
">

Lansarea este urmată de un workshop de stickere animat de Cluj Comics Club. Benzile desenate din cele două volume au ca temă "identitatea secretă" şi "oraşul" "şi vă vor surprinde prin originalitatea scenariului şi prin frumuseţea desenului", după cum spun realizatorii.

"Glorioasa fanzină" a fost fondată în decembrie 2008 de Ileana şi Maria Surducan.

"Deocamdată este singura publicaţie de benzi desenate experimentale din Cluj - şi ne bucurăm să anunţam că fanzina se găseşte în librăriile Cărtureşti din toată ţara, la Fabrica de Pensule din Cluj, precum şi în librăria Jumătatea Plină din Bucureşti. Banda desenată stârneşte râsul şi în acelaşi timp te pune pe gânduri. Înseamnă umor, ironie, satiră, dar şi poezie, întrebări filosofice şi artă. Este un gen divers şi versatil, cu care sperăm că publicul român se va obişnui, îl va aprecia şi îl va căuta. Vrem să vedem în librării albume de bandă desenată publicate de autori români", spun ele.


Lansarea are loc joi la ora 18.

 

Comenteaza