S-a aflat cauza decesului Cameliei Tișe: infecție severă cu malarie, după o excursie în Zanzibar

S-a aflat cauza decesului Cameliei Tișe: infecție severă cu malarie, după o excursie în Zanzibar
| Foto: capital.ro

Camelia Tișe, fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a murit din cauza infecției cu malarie. Aceasta tocmai se întorsese dintr-o excursie în Zanzibar.

Potrivit certificatului constatator al decesului Cameliei Tișe, aceasta a murit de malarie, scrie Digi24. Medicii legiști au tras această concluzie după ce au finalizat autopsia.

Camelia Tișe ar fi fost infectată cu malarie după ce ar fi fost într-o excursie în Zanzibar, potrivit sursei citate. De asemenea, Poliția din Cluj-Napoca spune că moartea Cameliei Tișe nu a fost violentă.

Camelia Tișe a fost găsită moartă luni, 5 februarie, în locuința ei din Cluj-Napoca. Aceasta avea 47 de ani.

"Cu privire la cauza de ucidere din culpă înregistrată la data de 5 februarie, la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca, privind decesul unei femei, de 47 de ani, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj este abilitat să comunice următoarele:

În urma investigațiilor preliminare efectuate de către polițiști și în baza primelor date indicate de medicii legiști, s-a stabilit că moartea nu a fost violentă și nu au fost identificate elemente care să indice posibilitatea unui act de agresiune", a transmis IPJ Cluj.

Comenteaza