Superconcert: Laura Bretan va cânta alături de Michael Bolton la Cluj

Superconcert: Laura Bretan va cânta alături de Michael Bolton la Cluj

Cântăreața Laura Bretan vine de la Chicago direct la Cluj-Napoca pentru primul dintre cele două concerte susţinute împreună cu celebrul Michael Bolton.

Fosta câştigătoare “Românii au talent” - Laura Bretan - va cânta alături de Michael Bolton la Cluj-Napoca şi la Bucureşti, în cele două concerte pe care artistul american le va susţine în România, peste doar câteva zile. Încurajată de mama sa, Laura a început să cânte în biserică, la vârsta de numai patru ani. La cinci ani a început să cânte la pian și, în același timp, să participe și să câștige numeroase concursuri muzicale.

Dintr-o mulțime de 100.000 de aplicanți, Laura a fost selectată și s-a calificat in finala AMERICA’S GOT TALENT în anul 2016, primind GOLDEN BUZZER de la jurata Mel B (ex-Spice Girls), care a calificat-o direct în Galele Live. Din acel moment, Laura a devenit o adevarată senzație mediatică. NBC, CBS, CNN, Windy City Live, WGN sau WCIU sunt doar câteva dintre stațiile TV care au invitat-o și intervievat-o. A apărut în publicații ca Today’s Show, Country Living, Chicago Tribune, NBC online etc.

Multiplul câstigător al premiilor Grammy, încântătorul Michael Bolton va susține două concerte în România, pe 20 iulie la BT Arena din Cluj-Napoca și pe 22 iulie la Sala Palatului din București, ambele cu începere de la ora 20:00! Biletele se găsesc în rețeaua eventim.ro și iabilet.ro.

Super concert: Laura Bretan - va cânta alături de Michael Bolton la Cluj-Napoca

Comenteaza