Tenismenele din naționala României, în ipostaze sexy la Cluj GALERIE FOTO

Tenismenele din naționala României, în ipostaze sexy la Cluj GALERIE FOTO
Sorana Cîrstea, componentă a echipei de Fed Cup a României, a afișat pe pagina ei de Facebook imagini atât de la dineul oficial organizat de Federația Română de Tenis (FRT), cât și de la antrenamentele de la Sala Polivalentă.

Într-o fotografire apar patru componente ale echipei programate să evolueze la Cluj-Napoca în cinci meciuri împotriva Canadei, împreună cu antrenorul lor, îmbrăcat la costum.

În imaginea de grup apar, de la stânga la dreapta, Irina Begu, Raluca Olaru, Florin Segărceanu, Ana Bogdan și Sorana Cîrstea. Într-un alt cadru, separat, apare şi Simona Halep. Dacă felul în care s-au coafat și s-au machiat tenismenele a stârnit invidia fanilor de pe pagina ei de socializare, în schimb aceștia au criticat vestimentația aleasă de către FRT cu ocazia acestui eveniment festiv. 

“Doamne, ce sunt oribilitățile alea de pe voi? În rest, baftă, fetelor” – Robert Preda, “Wow, wow, wow. Superbe fete. Dar nu mă pot abține să nu râd de domnul din mijloc, parcă e atârnat într-un cui!” – Andrei Marin, "Rochiile alea zici că sunt draperii!” – Cătălin Merex. "Succes (schimbați-vă designerul, e de top 10.000)! – Mihaela Ionescu, "Dați jos repede cearceafurile alea!" – Pierre Stănescu, “Urâtă vestimentație!” – Dragoș Mazilu, "Sunteți frumoase și-n draperiile alea, baftă!" – Cristian Lungu au fost câteva dintre comentarii.

Sportivele din Canada au venit la cina oficială în rochii albastre. Printre acestea se numără și tenismena cu origini române Bianca Andreescu, care a purtat o pereche de cizme lungi și o haină de blană.

Pe de altă parte, Sorana Cîrstea a încărcat mai multe imagini din timpul antrenamentelor în care apare în echipament mulat pe corp, fotografii are au stârnit invidia multor fani pe rețelele de socializare. Partida de Fed Cup dintre România și Canada are loc sâmbătă și duminică, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Comenteaza