Tombole cu premii, cu prilejul Zilelor Reciclării în Cluj-Napoca. Cum poţi fi câştigător

Tombole cu premii, cu prilejul Zilelor Reciclării în Cluj-Napoca. Cum poţi fi câştigător
ECOTIC desfăşoară până în 15 noiembrie o nouă campanie de conștientizare și colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și a becurilor și neoanelor arse, denumită “Zilele Reciclării în orașul Cluj-Napoca”.

În cadrul ei locuitorii oraşului vor putea vizita caravana ECOTIC, o expoziție mobilă, pe patru roți, a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. Aceasta va fi amplasată din 12 până în 15 noiembrie în Parcul Primăverii și va fi deschisă în intervalul orar 10:00 - 18:00.

De asemenea, vor fi organizate patru tombole: două dedicate DEEE, ce vor avea ca premii câte trei tablete, și două dedicate becurilor și neoanelor, ce vor fi recompensate cu câte o tabletă.

Pentru a încuraja clujenii să recicleze, pentru fiecare deșeu predat se va oferi un voucher de participare la tombola categoriei specifice. Astfel, cu cât se duc mai multe deşeuri, cu atât cresc şansele de câştig.

Acţiunea face parte din seria de 30 de campanii locale desfăşurate la nivel naţional în cadrul proiectului "Caravana ECOTIC", dezvoltat de către Asociația cu acelaşi nume prin contribuția instrumentului LIFE+ al Uniunii Europene.

Comenteaza