Tribunalul a decis: Gore stă 12 ani la închisoare VIDEO

Tribunalul a decis: Gore stă 12 ani la închisoare VIDEO
Marius David, alias Gore, judecat pentru tentativă de omor calificat, a primit 12 ani de închisoare cu executare. Avocata va face apel la această sentinţă.

Cunoscutul interlop Marius David, cunoscut ca Gore, a fost condamnat astăzi de Tribunalul Cluj la 12 ani de închisoare cu executare.

Marius David a fost acuzat de tentativă de omor după ce în dimineaţa zilei de 9 august 2011 a înjunghiat un brancardier de la UPU. În urma loviturii, lama cuţitului i-a trecut brancardierului prin biceps şi a intrat în torace, unde i-a rupt două coaste. Gore şi-a motivat atacul prin faptul că a văzut cum soţia sa moartă este transportată într-un sac şi că personalul de la UPU intenţiona să-l omoare şi pe el. Evident, toate aceste declaraţii nu corespund realităţii, fiind elucubraţiile interlopului.

Potrivit actului de trimitere în judecată a celebrului interlop, acesta ar fi acţionat cu premeditare asupra brancardierului de la UPU, care a fost de serviciu şi cu o seară înainte, când inculpatul s-a prezentat la unitatea medicală spunând că a ingerat substanţe necunoscute. "Cu o zi anterior evenimentelor în cauză, inculpatul a fost la aceeaşi unitate medicală, având un comportament agresiv, părăsind în mod intempestiv unitatea, fără acordul medicului. A revenit seara următoare, înarmat cu un cuţit, şi a agresat personalul medical. Considerăm că este evident că fapta a fost săvârşită cu premeditare, inculpatul dorind să "sancţioneze" personalul medical - schimbul respectiv fusese de serviciu şi în ziua anterioară", se precizează în rechizitoriu.

UPDATE. Avocata lui Gore, Monica Dairatani, s-a arătat şocată de decizia Tribunalului Cluj. Ea a adăugat că va face apel.

Vezi ce s-a întâmplat în august 2011.

 

Etichete
Comenteaza