Udrea, despre opiniile lui Ludovic Orban privind legile Justiţiei: "În speranţa că scapă..."

Udrea, despre opiniile lui Ludovic Orban privind legile Justiţiei:
Fostul ministru Elena Udrea îl critică dur pe Ludovic Orban, pentru opiniile sale legate de modificarea legilor Justiţiei, dând de înţeles că are şi un interes personal - să scape de dosarul pe care îl are.

Iată postarea Elenei Udrea pe Facebook după reacţia lui Ludovic Orban privind modificările la legile Justiţiei:

"Când vine vorba de "justiţie" în România, părerile exprimate în public sunt arareori lipsite de interesul personal al celui care le emite. Cei mai mulţi sunt cei care au dosare, sau se tem să nu li se facă, corect sau comandate şi, de frică slujesc Sistemul Noii Securităţi în speranţa că scapă. Un astfel de personaj este Ludovic Orban, cum bine analizează Ingrid Mocanu:

"Păi nu e bine domnule Orban, să se modifice ceva în justiţie, că doar ştiţi bine cum aţi scăpat de condamnare... Şi noi, că nu suntem mai proşti. L. Orban, mare "catindat" în viaţă i-a cerut bani lui Urdăreanu pentru campanie... în direct cu DNA-ul, că ăla era cablat. După care, cu opinia separată a unui judecător de la ICCJ a fost achitat de doi judecători, că cică "nu s-a folosit de influenţă de lider politic".

Adică la Dragnea, nesuferit tuturor, ştiu, că a zis să voteze tot neamul, fără niciun bănişor cerut/luat, există fix aceeaşi infracţiune cu cea lui Orban, dar la Orban NU. Păi sigur că aşa o justiţie va place, stimabile...

Şi acum zice că e afectarea independenţei că Iohannis nu ar mai numi şeful DNA ... adică numirea de către CSM este politică pentru că este luată fix de la individul unde fratele sau (Leonard Orban) este consilier prezidenţial ... şi ar putea să dea şi el un sfat, acolo".

Păi dacă Orban nu e "penal", el care avea probe "beton" în dosar prin comparaţie cu alţii (el nici nu neagă că a cerut, ci că cică nu ştia că nu are voie) atunci niciun dosar DNA nu are de ce să primească condamnare... Deci cam ştim şi noi cum s-a dat achitarea aia cu opinie majoritară, că avem ochi să citim... şi printre rânduri şi... holuri.
Zău, domnule Orban, ar trebui să va fie RUŞINE MAAAAARE. MAAARE de tot...
Băi, nenică, ăştia chiar ne cred proşti pe toţi?", a scris Elena Udrea pe Facebook.

 

 

Comenteaza