Ultimul concert Iris, cu Minculescu: mai bine c-aţi stat acasă

Ultimul concert Iris, cu Minculescu: mai bine c-aţi stat acasă
Concertul Iris, ultimul în formula cu Cristian Minculescu solist vocal, a început în jurul orei 22, la festivalul Barock de la castelul Banffy din Bonţida.

UPDATE 22.55 Final dezamăgitor pentru ultimul concert rock al trupei Iris, cu Cristian Minculescu în postură de frontman. Niciuna dintre piesele de rezistenţă nu a fost abordată, nici măcar la bis, rockerii prezenţi la concert fiind de părere că în niciun caz componenţii trupei Iris nu au vrut să-i facă o retragere glorioasă lui Cristi Minculescu. Cu fundalul ruinelor castelului Banffy, cu o răceală nordică în a transmite mesaje către public, membrii formaţiei Iris au bifat un ultim contract cu organizatorii concertului de la Bonţida. Atmosfera ostilă din rândul trupei s-a transmis şi publicului, care a fost mai vioi doar pe "Strada ta", o piesă care a încheiat un concert de mântuială, menit să anunţe un cu totul alt Iris şi cu totul alt Minculescu.

UPDATE  22.45 - După probabil cel mai scurt concert, Cristi Minculescu a mulţumit membrilor trupei, soţiei Rodica şi publicului şi a declarat concertul închis. Urmesaă bisurile.

UPDATE Concertul continuă într-o notă fadă, fără comunicare cu publicul şi cu un repertoriu ales parcă pentru a-i îndepărta pe oameni. În prima parte a reprezentaţiei Iris s-a limitat să interpreteze aproape doar piese de pe albumul din 2010, unul nu foarte apreciat de public.

Îmbrăcat în tricoul Universităţii Craiova, echipă al cărui fan declarat este, Minculescu a fost destul de rezervat în a comunica cu publicul.

Cei circa 3.000 de oameni care au venit la concertul Iris nu au fost întâmpinaţi cu fremătătorul „Bună seara, prieteni!".

Comenteaza