Video Un segment al Autostrăzii Transilvania, spre Mureş, are șanse să fie inaugurat ÎNAINTE de termen

Un segment al Autostrăzii Transilvania, spre Mureş, are șanse să fie inaugurat ÎNAINTE de termen

Un segment al Autostrăzii Transilvania, cuprins între nodul Ungheni și Târgu Mureș ar putea fi inaugurat înainte de termen, respectiv în luna noiembrie, arată Asociația Pro Infrastructură.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Ne apropiem de inaugurarea a încă unui mic segment din A3: 4,5 km parte din AutostradaTransilvania și 4,5 km de drum de legătură cu două benzi pe sens între nodul Ungheni (aeroport) și Târgu Mureș (zona Metro/ Azomureș). Într-adevăr, doar un ciot, dar unul de efect care va rezolva o (bună) parte din problemele de trafic din sudul municipiului Târgu Mureș'', transmite ONG-ul. 

Antreprenorul general, STRABAG, mai are de lucru la unele structuri, apoi urmează așternerea stratului de asfalt de uzură, parapete, marcaje, semnalizare. Lotul are toate șansele să fie inaugurat până la finalul lunii noiembrie, înainte de termenul contractual (situație rarisimă în infrastructura românească).

''Solicităm oficialilor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Ministerul Transporturilor si Infrastructurii România să facă toate demersurile necesare pentru a scoate la licitație în cel mai scurt timp continuarea A3 și primii câțiva kilometri din A8 Târgu Mureș-Ditrău până la nodul Acățari, altfel încât să avem asigurată conexiunea cu DN13 spre Sighișoara-Brașov'', se mai arată în postarea menţionată. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza