VINE BOSCH. Este o veste bună după lacrimile de ieri, susţine analistul economic Andrei Rădulescu

VINE BOSCH. Este o veste bună după lacrimile de ieri, susţine analistul economic Andrei Rădulescu
ziuadecj.ro a contactat mai mulţi oficiali şi reprezentanţi ai mediului economic clujean şi aflat părerea acestora despre noul investitor la Cluj.

Mai mulţi oficiali şi reprezentaţi ai mediului economic clujean şi-au exprimat părerea despre venirea noului investitor la Cluj. Unii dintre ei s-au arătat mai rezervaţi referitor la siguranţa semnării contractului cu Bosch, toţi, însă, sunt optimişti în vederea redresării situaţii economice locale prin intermediul companiei germane.

"Venirea Bosch la Cluj reprezintă o soluţie pentru a substitui ieşirea companiei Nokia din economia locală. Rămâne de văzut care va fi dimensiunea şi durata investiţiei Bosch la Cluj. În orice caz este o veste bună după lacrimile de ieri", a declarat analistul economic Andrei Rădulescu.

Preşedintele UDMR Cluj susţine că este o veste minunată. "Reprezintă o recuperare, chiar dacă este una parţială, pentru economia Clujului şi mă bucur indiferent dacă vorbim despre o realizare a unui politician din opoziţie sau de la conducere", a mai menţionat Mate Andras.

"Ar fi extraordinar pentru Cluj şi pentru oamenii care ar urma să fie angajaţi. Orice investitor este bine venit şi dacă venirea Bosch este una adevărată, nu doar una enunţată numai în contrapunere cu informaţiile din presă, atunci vestea mă bucură", a declarat Dan Canta (PSD).

Liderul PNL, Marius Nicoară, a spus că nu doreşte să facă nici un comentariu până când nu va vedea detaliile contractului. "O declaraţie despre negicierile unui contract nu este un contract semnat. De aceea încă nu pot să enunţ nimic. Le doresc, însă, succes celor care negociază cu Bosch", a enunţat Nicoară.

 

Comenteaza