Moarte șocantă la metroul din Paris: Femeie, ucisă după ce haina i-a fost prinsă la uşa unui vagon

Moarte șocantă la metroul din Paris: Femeie, ucisă după ce haina i-a fost prinsă la uşa unui vagon
| Foto: Captura YouTube - Bel-Air | Ligne 6 : Métro de Paris - ACC84 Metro & Trains

Dramă teribilă în metroul din capitala Franţei: o femeie şi-a pierdut viaţa după ce haina i s-a prins la uşa unui vagon, relatează presa franceză.

O femeie de 46 de ani a murit sâmbătă în metroul din Paris, la stația Bel-Air, după ce geaca pe care o purta s-a prins într-o ușă când a coborât din metrou, a anunțat duminică autoritatea autonomă de transport din Paris.

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 16.00. Femeia a ieșit rapid din metrou, dar jacheta i s-a blocat în ușile automate.

Între timp trenul a pornit, iar victima a rămas prinsă de ușă. Deşi salvatorii au sosit rapid la fața locului, decesul a fost declarat la mai puțin de o oră de la accident, potrivit informațiilor furnizate de Parchetul francez, citate de Le Figaro.

A fost deschisă o anchetă pentru a stabili cauza morţii femeii, iar polițiștii l-au testat pe conducătorul de metrou pentru alcool, dar rezultatul a fost negativ. Bărbatul a intrat în stare de șoc după incidentul violent care s-a soldat cu moartea femeii și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Comenteaza