Hoţii din zona Minerva "operează" în voie. Mănăşturenii sunt revoltaţi pentru că infractorii nu sunt "deranjaţi" de poliţişti

Hoţii din zona Minerva "operează" în voie. Mănăşturenii sunt revoltaţi pentru că infractorii nu sunt "deranjaţi" de poliţişti
| Foto: colaj ZIUA de CLUJ

Mănăşturenii se plâng pe grupurile de Facebook de faptul că hoţii prosperă în cartier. În zona Minerva operează de ceva timp infractori care nu sunt "deranjaţi" de poliţie. 

O doamnă a povestit pe grupul de Facebook Trăiesc în Mănăştur că i-a fost furată poşeta cu acte în urmă cu câteva zile în cartierul Mănăştur, zona Minerva. "Mi-a fost sustrasă o poșetuță-plic care avea în interior un portmoneu cu acte: carte de identitate, card de sănătate, permis, şi alte carduri fără importanţă.

Poşetuţa a fost găsită de o doamnă în faţa magazinului Unicarm de la Minerva. Doamna a venit în magazinul Unicarm şi, în primă fază, nu a vrut să predea casierei posetuţa, apoi a ieşit din magazin şi s-a reîntors voind să predea poșetuța după ce a constatat că aceasta conţine doar acte, ceea ce i-a și spus casierei, care a refuzat să o primeasca, din cauză că nu a vrut să o predea de prima dată.

Deoarece am aşteptat până seara şi nu am fost căutată de nimeni să îmi predea actele, am depus plângere penală la politie (în magazin sunt camere de luat vederi!!!). O rog pe doamna care a găsit poșetuța-plic cu actele mele să o predea la poliţie. Personalul magazinului o cunoaşte pe doamna respectivă... Mulțumesc!", a scris clujeanca.

Un alt clujean spune că în zona aceea a Clujului hoţii nu par să fie "deranjaţi" de poliţişti. Mai mult în zona Minerva adesea îşi fac veacul şi persoane care consumă alcool sau droguri şi fac mai mereu mizerie în zona băncilor de lângă magazine.

"Bă da' chiar nu se face nimic împotriva acestor lepre ordinare... a nu știu câta postare cu furat ceva în zona aia e... inclusiv maică-mea a picat pradă acestor jeguri", a comentat un clujean revoltat postarea cu furtul recent din zona Minerva. 

Tot mai mulți clujeni din Mănăștur au reclamat că le-au fost furate portofelele unii pensionari fiind pândiţi chiar după ce îşi scot pensiile de la bancomat. Pe de altă parte, unii clujeni care au găsit obiecte pierdute sau furate şi abandonate de hoţi au ales în trecut să nu se complice cu poliţia deoarece în primă fază ei sunt consideraţi principalii suspecţi şi sunt anchetaţi de către autorităţi.

Comenteaza