Liberalul Cristian Matei și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Turda

Liberalul Cristian Matei și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Turda
| Foto: Facebook Cristian Matei

Primarul de la Turda, Cristian Matei, își propune să continue munca începută în 2016, odată cu preluarea primului mandat.

Edilul din Turda și-a depus, miercuri, candidatura pentru un nou mandat la conducerea primăriei.

„Mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al Turzii. De-a lungul anilor, alături de echipa mea, am pus bazele unei fundații solide pentru dezvoltarea orașului nostru drag.

De la începutul primului meu mandat  în 2016, am muncit pentru a aduce finanțări în domenii cheie: infrastructură, educație, sănătate și nu în ultimul rând, crearea de locuri de muncă. Și am reușit, astăzi suntem campioni la atragerea de fonduri europene, suntem primul oraș din România cu transport public exclusiv electric, am inaugurat Turda Arena - o sală polivalentă la cele mai  înalte standarde, o investiție extraordinară pentru municipiul nostru, am asfaltat peste 170 de străzi, majoritatea de pământ, am îmbogățit oferta turistică a Turzii cu noi obiective precum Castrul Roman, Parcul de la Obelisc Mihai Viteazul și am renovat și modernizat toate instituțiile de învățământ din municipiu. 

Totodată, curând toate arterele principale din municipiu vor fi complet modernizate respectiv 4 coridoare de mobilitate urbană, iar centrul istoric va fi printre cele mai frumoase din țară.

Împreună, am demonstrat că putem face lucruri mărețe atunci când suntem uniți și determinați să aducem schimbarea. Astăzi, cu același entuziasm, îmi propun să continui munca începută și să construiesc acel acasă pe care ni-l dorim cu toții”, a spus Cristian Matei.

Potrivit primarului de la Turda, echipa de consilieri cu care vrea să continue munca este echilibrată. „Este o echipă echilibrată în care apar și foarte multe doamne, echipa se păstrează, o bună parte din ea, e echipa care a votat toate proiectele pe care le-am gândit pentru Turda.

Avem foarte multe proiecte în implementare, câteva etapizate, dar care se vor termina în acest an, în luna august, avem în proiectare 35 de proiecte europene pentru a face investiții mature la Turda”, a mai subliniat Cristian Matei.

Comenteaza