Concertul Maria Nazionale s-a amânat

Concertul Maria Nazionale s-a amânat
Concertele artistei italiene de muzică pop Maria Nazionale care urmau să aibă loc în 13 mai - la Sala Palatului din Bucureşti şi 15 mai - la Sala Sporturilor „Horia Demian" din Cluj-Napoca se amână pentru luna octombrie 2014, astfel: 2 octombrie la Bucureşti şi 4 octombrie la Cluj-Napoca.

Concertele artistei italiene de muzică pop Maria Nazionale care urmau să aibă loc în 13 mai - la Sala Palatului din Bucureşti şi 15 mai - la Sala Sporturilor „Horia Demian" din Cluj-Napoca se amână pentru luna octombrie 2014, astfel: 2 octombrie la Bucureşti şi 4 octombrie la Cluj-Napoca. Organizatorii de la Amprenta Advertising spun că aceste concerte s-au amânat din "motive independente".

Biletele vândute vor rămâne valabile pentru concertele din toamnă din datele de 2 octombrie - Bucureşti şi 4 octombrie - Cluj-Napoca. Persoanele care doresc să recupereze contravaloarea biletelor sunt rugate să se adreseze în perioada 8 mai - 7 iunie 2014 punctelor de vânzare Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti), sediul Amprenta Advertising, Iulius Mall Cluj sau Polus Center Cluj de unde au achiziţionat tichetele, iar în cazul celor achiziţionate online să trimită o solicitare la adresa contact@eventim.ro şi să returneze biletele în original până la data limită la birourile Eventim.

 

Comenteaza