Alex Velea, într-un nou scandal cu un coleg din showbiz

Alex Velea, într-un nou scandal cu un coleg din showbiz
| Foto: youtube.com

Connect-R l-a atacat pe Alex Velea, spunând că nu este de acord cu genul muzical pe care îl promovează. Partenerul de viață al Antoniei a răspuns pe măsură.

În ultima perioadă, Alex Velea se află pe culmile succesului, iar fiecare piesă pe care o lansează cucerește rapid topurile și ajunge în Trending. În plus, cântărețul încearcă să se reinventeze și și-a schimbat radical stilul muzical.

Alex Velea și Connect-R au cariere înfloritoare, în continuă ascensiune, iar traseul lor profesional se aseamănă foarte mult. Amândoi sunt foarte talentați și au pornit de jos în industria muzicală, iar acum se bucură de mult succes.

Cu toate acestea, cei doi par să aibă viziuni diferite în ceea ce privește industria muzicală. În timp ce Connect-R a început să cânte tot mai des despre importanța ambiției, despre încrederea în sine și chiar și despre Divinitate, Alex Velea a trecut de la trap, stilul muzical care l-a făcut cunoscut, la trapanele, un mix controversat între melodiile trap și manele.

Cântărețul a declarat că îl apreciază foarte mult pe Velea și că s-a inspirat deseori din stilul acestuia, dar schimbarea traiectoriei din punct de vedere artistic nu este pe placul lui.

,,Nu cred. Tocmai mi-a zis că sunt inspirația lui și că mă consideră cel mai bun artist al generației noastre, în afară de trapanele. A fost un compliment frumos, e tovarășul meu, îți dai seama. Dar n-am înțeles ce sens mai avea remarca cu trapanele. Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră, că a luat formula mea de scenă, doar că nu-i place partea asta cu manele. Într-un fel, cred că ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta.”, a spus Alex Velea, potrivit fanatik.ro

Comenteaza