Foto Shooting de Valentine's Day. Blogerița clujeană Alina Ceușan s-a sărutat cu Cristina Ich

Shooting de Valentine's Day. Blogerița clujeană Alina Ceușan s-a sărutat cu Cristina Ich
Blogerița clujeană Alina Ceușan s-a sărutat cu Cristina Ich
Shooting de Valentine's Day. Blogerița clujeană Alina Ceușan s-a sărutat cu Cristina Ich
Shooting de Valentine's Day. Blogerița clujeană Alina Ceușan s-a sărutat cu Cristina Ich

Clujeanca Alina Ceușan și Cristina Ich se află în mijlocul unui scandal pe internet, după ce acestea s-au sărutat într-o ședință foto pentru o nouă colecție de haine.

Dacă unii le-au lăudat pe cele două pentru curaj, interpretând gestul lor ca o suținere pentru comunitatea LGBT, alții nu au fost de aceeași părere. „Acum cel mai faimos sărut o să fie Alina Ceușan și Cristina Ich. Când am făcut campania, i-am zis lui Ceușan: O să fie scandalos. Iar ea mi-a zis că știe”, a spus Cristina Ich.

Ceușan are aproape un milion de fani pe aceeași platfoma Instagram, în timp ce Ich este urmărită de peste 800.000 de persoane. Cristina Micu, pe numele său adevărat, cunoscută ca "Angelina Jolie de România", este implicată în lumea modei, dar și pe rețelele sociale. 

‘Sărutul meu cu Alina Ceușan nu înseamnă doar susținerea comunității LGBT. Înseamnă susținerea libertății de expresie. Expresia cuprinde verb și gest, cuprinde zâmbet și limbă scoasă, eleganță și grotesc, trivialitate și senzualitate.

Pentru toate lucrurile pe care le exprimăm suntem însă responsabili juridic, mediatic și profesional. Expresia nu este doar o libertate este și o responsabilitate. Fluieratul în biserică aduce cu sine și reacția corului.  Așadar, voi cultiva mereu spontaneitatea și creativitatea. Ele formează declarația mea pro oameni.

Iar când vorbim de oameni, vorbim de toți oamenii, indiferent de orientarea sexuală, rasă ori religie. Eu mă simt un om liber. Azi pot fi o casnică crizată, mâine o mamă stilată și poimâine o lesbiană fascinantă. Tot ce pot promite este că libertatea mea nu va încălca dreptul tău la libertate. Pentru că sunt foarte cool’, a scris Cristina Ich, pe pagina ei de Instagram.

Clujeanca Alina Ceușan a fost nominalizată pentru câștigarea titlului de Romanian Social Media Star of 2020, organizată de E! Entertainment Television , brand dedicat fenomenului pop culture a grupului NBC Universal.

Aceasta are 29 de ani, a absolvit Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării la Cluj-Napoca și este blogger, influencer și creator de conținut creativ în mediul online. Printre brandurile cu care a colaborat se numără Nivea, Tommy Hilfiger, H&M, L'Oreal Paris, Lee Cooper, Philips, Worldclass.

Pentru a doua oară în istoria acestor premii, E! People's Choice Awards a deschis o categorie dedicată țării noastre, RSMS 2020, unde opt concurenți vor intra în cursă. Nominalizații la ultima ediție au fost Alina Ceușan, Andra Gogan, Bianca Adam, Cristian Munteanu, Cristina Ich, Emil Rengle, Mimi și Vlad Munteanu.

Comenteaza