Ce conține salata preferată a actrițeiJennifer Aniston. Vedeta a dezvăluit și cum face sport

Ce conține salata preferată a actrițeiJennifer Aniston. Vedeta a dezvăluit și cum face sport
| Foto: Reuters

După ce anul trecut a negat că o reţetă virală de salată a fost cea pe care o mânca în timpul filmărilor la "Friends", Jennifer Aniston a dezvăluit ce conţine, de fapt, salata ei preferată.

Jannifer Aniston a împărtăşit reţeta pentru Today, unde discuta despre un antrenament online cu impact redus, uşor, care foloseşte benzi de rezistenţă şi mingi, scrie Mediafax. Actriţa a spus că obişnuia să se forţeze cu antrenamente lungi şi epuizante, crezând că trebuie să transprte mult pentru un antrenament bun, dar acum apreciază beneficiile antrenamentelor mai scurte, cu mişcări mai reduse, dar funcţionale şi conştiente. Aşa că acum face antrenamente de 10-20 de minute care solicită mai puţin corpul - şi continuă să mănânce salate.

Reţeta de salată a lui Jennifer Aniston: salată verde, ciuperci, varză, roşii, avocado, măsline, parmezan, pecorino sau feta, migdale, seminţe de floarea-soarelui, un ou şi oţet.

"Îmi place să consum ciuperci. Îmi plac mugurii de varză. Îmi plac roşiile. Avocado, măsline, obligatoriu brânză - nu voi renunţa niciodată la brânza mea. Migdale feliate, seminţe de floarea-soarelui. Oul completează salata cu adevărat consistentă", a declarat Aniston.

Totuși, actriţa nu folosește aceeaşi rețetă în fiecare zi. Recent a fost văzută consumând o salată formată din pui, roşii, castraveţi, fasole, parmezan şi puţină vinegretă.

Aniston urmează abordarea 80/20. Ce înseamnă asta? Potrivit Insider, Aniston a declarat pentru Elle că dieta ei înseamnă că face alegeri alimentare sănătoase 80% din timp şi este mai relaxată 20% din timp.

Comenteaza