Dietă de vară! Slăbeşte uşor cu supe şi ciorbe

Dietă de vară! Slăbeşte uşor cu supe şi ciorbe

Supa este un aliment săţios, iar dietele pe bază de supe sunt recunoscute ca fiind foarte uşor de urmat. 

LUNI

Mic dejun: un iaurt cu trei linguri de ovăz și o porție mare de zeamă de varză.

Gustare: două prune și un pahar de supă de varză.

Prânz: o bucată de friptură de pui și 100 de grame de spanac și o porție de zeamă de varză.

Gustare: o felie de pepene roșu și un pahar de supă de varză.

Cina: o salată de roșii, brânză și castraveți și o porție de varză.

MARȚI

Mic dejun: un ou fiert și un bol de supă de legume.

Gustare: o pară și un pahar de supă de legume.

Prânz: o bucată de pește fiert și o porție de supă de legume.

Gustare: un măr și un pahar de supă de legume.

Cina: o porție de supă de legume.

MIERCURI

Mic dejun: un pahar cu lapte, o felie de pâine prăjită și o omletă dintr-un ou.

Gustare: o felie de pepene roșu.

Prânz: 50 de grame de orez fiert, simplu și o porție de ciorbă de văcuță.

Gustare: un grapefruit.

Cina: o porție de ciorbă de văcuță.

JOI

Mic dejun: o roșie, un castravete, o felie de brânză și un bol de supă de salată verde de post.

Gustare: 100 de grame de strugure și un pahar cu supă de salată verde de post.

Prânz: un ciocănel de pui și o porție mare de supă de salată verde de post.

Gustare: un iaurt și un pahar cu supă de salată verde de post.

Cina: o bucată de pește la grătar și o salată verde de post.

VINERI

Mic dejun: o felie de șuncă, un ardei roșu gras, un iaurt și un bol cu supă cremă de roșii.

Gustare: o prună și un pahar cu supă cremă de roșii.

Prânz: un cârnat și 50 de grame de orez fiert. O porție de supă cremă de roșii.

Gustare: o felie de pepene roșu.

Cina: o salată de legume cu pui și o porție de supă cremă de roșii.

SÂMBĂTĂ

Mic dejun: o felie de pâine prăjită și un ou fiert.

Gustare: două prune și o nucă.

Prânz: mămăligă cu iaurt iaurt și o porție de ciorbă de cartofi.

Gustare: un măr

Cina: o porție de ciorbă de cartofi.

DUMINICĂ

Mic dejun: un iaurt cu câteva linguri de ovăz.

Gustare: o felie de pepene roșu.

Prânz: o porție de supă cremă de linte.

Gustare: o felie de pepene roșu.

Cina: o salată de roșii, castraveți, măsline și puțină brânză.

Etichete
Comenteaza