Diete de la Hollywood. Cum se menţin în fomră Jennifer Lopez, Oprah sau Jessica Alba

Diete de la Hollywood. Cum se menţin în fomră  Jennifer Lopez, Oprah sau Jessica Alba

Unele dintre cele mai eficiente diete ale vedetelor au dat roade la scurt timp după ce acestea au început să le țină.

Dieta pe care o urmeaza Jessica Alba

Jessica Alba este una dintre celebritatile in voga in acest moment. Inca de la varsta de 12 ani Jessica Alba a decis să isi modifice dieta zilnica asa incat sa nu ia proportii si sa nu ajunga sa semene cu ceilalti membri ai familiei care erau deja supraponderali. “Toata lumea din familia mea este supraponderala. Eu am vrut sa fiu sanatoasa si de aceea am inceput sa imi gatesc singura de la 12 ani. La micul dejun mananc omleta si fructe sau branza telemea si o piersica. La pranz mananc o salata. Cina este de obicei compusa din peste, pui sau legume. Nu prea mananc desert sau paine. Foarte rar mai mananc un iaurt cu fructe, ciocolata sau fructe confiate.” a declarat vedeta despre dieta ei zilnica. Ea are o alimentatie echilibrata si sta departe de carbohidrati. Vedeta de la Hollywood tine o dieta detul de sanatoasa si poate fi un model pentru alte persoane in aceasta privinta. In plus actrita face sport aproape o ora in fiecare zi.

Dieta lui Jennifer Lopez

Jennifer are ca motto cum ca totul trebuie sa fie moderat cand e vorba de alimentatie. Vedeta nu bea alcool iar cand are nevoie sa slabeasca mai taie din dulciuri si fainoase (carbohidrati). Pe langa dieta, vedeta de la Hollywood face sport, in special exercitii cardio, yoga si ridicarea greutatilor. In anumite reviste gasim informatia ca Jennifer Lopez foloseste ulei de grapefruit si ca poarte file cu ulei la ea. Acest ulei de grapefruit emite o aroma care afecteaza enzimele ficatului – fapt ce conduce la scaderea in greutate. Testele derulate pe animale au aratat ca dupa ce au fost expuse timp de 15 minute de trei ori pe zi la mirosul uleiului de grapefruit acestea au slabit si au avut o pofta de mancare scazuta.

Dieta lui Oprah

Prin platoul emisiunii de la Oprah vin foarte multe vedete de la Hollywood pentru a vorbi despre dieta pe care o tin. Si Oprah insasi vorbeste despre cum face sa slabeasca: evita in special carbohidratii din paine, orez, paste si cartofi. In plus face sport in fiecare zi. Oprah prefera ca deser inghetata din suc de fructe pentru ca nu are foarte multe calorii si dureaza foarte mult pana cand o termina si astfel isi satisface nevoia de dulce. Oprah a declarat ca marele sau regret este acela ca si-a pierdut foarte multi ani din viata incercand sa-si controleze greutatea. In emisiunea sa vedeta a promovat consumul de ceai verde care datorita continutului de cofeina si a mentinerii unui nivel optim al insulinei ajuta la slabire.

Comenteaza