HOROSCOP 11 decembrie 2017

HOROSCOP 11 decembrie 2017
HOROSCOP 11 decembrie 2017. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 11 decembrie 2017.

HOROSCOP 11 decembrie 2017 - Berbec

Organizeaza-ti timpul in asa fel incat sa poti sa ajungi si la evenimentul programat pe seara. Asigura-te sa nu-l ratezi, altfel o sa superi pe cineva din familie.

 

HOROSCOP 11 decembrie 2017 - Taur

Incepi saptamana cu entuziasm, dar, pe la pranz apare o problema care te va tine ocupat cateva ore. Aveai de gand sa te relaxezi, sa iesi cu niste prieteni. Astazi nu mai ai timp, nu-i nimic, poate maine...


HOROSCOP 11 decembrie 2017 - Gemeni

Esti in centrul atentiei la locul de munca ceea ce te face sa sa prinzi curaj si sa iti doresti mai mult. Ai grija cum pui problema sa nu-ti faci prea multi dusmani printre colegi.


HOROSCOP 11 decembrie 2017 - Rac

Nu accepti propunerea cuiva de a-l insoti intr-un loc pentru ca vrei sa ajungi cat mai repede acasa. Esti asteptat sa participi la un mic eveniment de familie si nu vrei sa intarzi.


HOROSCOP 11 decembrie 2017 - Leu

Se iveste ocazia sa pleci intr-o deplasare si nu ai vrea sa o ratezi. Din pacate, pentru a se intampla asta o sa fii nevoit sa renunti la ceva legat de viata personala. Trebuie sa iei o decizie.

 

HOROSCOP 11 decembrie 2017 - Fecioara

Esti obosit si lipsit de energie, desi e abia prima zi a saptamanii. Ai grija sa nu fie vorba de o problema de sanatate, ca tot e sezonul gripelor... Nu ar strica sa te odihnesti mai mult.


HOROSCOP 11 decembrie 2017 - Balanta


Te suna un prieten vechi sa te invite la un eveniment care va avea loc in weekend. Abia astepti momentul, nu mai ai rabdare. Problema este ca abia a inceput saptamana si iar ti-e gandul la distractie.


HOROSCOP 11 decembrie 2017 - Scorpion


Te contacteaza o persoana de care nu ai mai auzit nimic de cativa ani si vrea sa va intalniti. O sa-ti petreci restul zilei la taclale, rememorand intamplari haioase de demult.


HOROSCOP 11 decembrie 2017 - Sagetator


Ai mult de munca si te enerveaza de dimineata colegul care cauta nod in papura pentru orice. Nu reactiona pripit, evita sa intri in polemica. Prefa-te ca nu auzi si taci, in anumite situatii e mai bine asa.


HOROSCOP 11 decembrie 2017 - Capricorn


Incepi bine dispus saptamana si atat de relaxat incat nu te deranjeaza nici traficul infernal din oras, nici sedinta de dimineata in care seful e pus numai pe critici. Seara te gaseste la fel de vesel.

 

HOROSCOP 11 decembrie 2017 - Varsator


Esti gata sa te implici intr-un proiect care pare a fi facut exact pentru tine, dar propunerea vine de la o persoana pe care nu o cunosti foarte bine. Fii prudent, ai grija ce responsabilitati iti asumi.


HOROSCOP 11 decembrie 2017 - Pesti


Ai avut un weekend cam incarcat si esti epuizat, asa ca te vezi nevoit sa refuzi propunerea unor colegi de a iesi, dupa program, in oras. Urmeaza o saptamana de munca, trebuie sa te odihnesti si tu...

 

Comenteaza