HOROSCOP 12 februarie 2018

HOROSCOP 12 februarie 2018
HOROSCOP 12 februarie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 12 februarie 2018.

HOROSCOP 12 februarie 2018 - Berbec

Dimineaţa s-ar putea să fi uşor indispus din cauza unor mici probleme de ordin sentimental. Stai liniştit. Cu ajutorul unui prieten se va rezolva totul până spre seară.

HOROSCOP 12 februarie 2018 - Taur

Nu te încăpăţâna şi acceptă ajutorul pe care ţi-l oferă un prieten, pentru că numai aşa vei putea rezolva tot ce ţi-ai propus pentru astăzi. De unul singur, nu vei reuşi să termini totul la timp.

 

HOROSCOP 12 februarie 2018 - Gemeni

Această săptămână îţi poate servi la fileu şansa de a-ţi găsi un nou loc de muncă. Unul chiar aşa cum ţi-l doreşti. Te poţi baza şi pe farmecul personal când vrei să rezolvi unele probleme, mai ales că lucrezi cu oameni.

 

HOROSCOP 12 februarie 2018 - Rac

Dacă eşti atent la ce se întâmplă pe piaţă, există mari şanse să obţii nişte câştiguri financiare neaşteptate. Evită speculaţiile şi nu te implica în ceea ce nu cunoşti. E important să ţii cont şi de sfaturile celor apropiaţi.

 

HOROSCOP 12 februarie 2018 - Leu

Planurile de dimineaţă nu se potrivesc cu ce urmează să se întâmple astăzi. După-amiaza îţi schimbi planurile în legătură cu o călătorie pusă la punct cu partenerul de viaţă. De vină este un mic detaliu care v-a scăpat...

 

HOROSCOP 12 februarie 2018 - Fecioara

Dimineaţa eşti plin de energie şi îi mobilizezi şi pe cei din jur. Este o zi bună pentru orice activităţi ce ţin de domeniul profesional. Nu te feri să îţi foloseşti creativitatea în tot ce faci.

 

HOROSCOP 12 februarie 2018 - Balanta

Te simți în stare să începi un nou proiect cu toate că ştii că nu este vorba de ceva tocmai uşor. Revine în actualitate o problemă peste care ai trecut cu prea multă uşurinţă săptămânile trecute.

 

HOROSCOP 12 februarie 2018 - Scorpion

Eşti nervos din cauza unei vești neplăcute care te ia prin surprindere. Nu te aşteptai ca lucrurile să evolueze chiar în felul acesta. După ce te calmezi discută despre asta şi cu partenerul de viaţă.

 

HOROSCOP 12 februarie 2018 - Sagetator

Încearcă să fii mai diplomat şi acordă mai multă atenție problemelor pe care le are partenerul de viață. O vorbă bună şi cu un gest potrivit pot face minuni. Doar aşa poţi evita nişte discuţii ivite în familie.

 

HOROSCOP 12 februarie 2018 - Capricorn

Pregăteşte-te de un start în forţă a noii săptămâni: survin destul de multe evenimente neprevăzute, care te obligă să îţi refaci întreg programul. Încă de dimineață s-ar putea să fi anunţat că pleci într-o deplasare.

 

HOROSCOP 12 februarie 2018 - Varsator

Ai grijă să nu întârzii astăzi. Dacă nu ajungi la timp acolo unde eşti aşteptat, rişti să ratezi ceva extrem de important pentru tine. Amână deciziile importante pentru altă zi şi păstrează-ţi calmul indiferent ce ţi se va spune astăzi.

 

HOROSCOP 12 februarie 2018 - Pesti

Astăzi nu eşti cea mai comunicativă persoană, aşa că ar fi bine să amâni întâlnirile, fie că sunt de afaceri sau de natură sentimentală. Acordă mai mult credit unor sfaturi primite din partea unei persoane pe care nu o prea agreezi.

 

Comenteaza