HOROSCOP 12 iunie 2017

HOROSCOP 12 iunie 2017

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 12 iunie 2017.

Berbec

Te simti cam obosit, dar si agitat cu gandul la saptamana care urmeaza. Intri in criza de timp cu un proiect si te gandesti ca nu o sa-l poti termina in timp util. Un apropiat te linisteste oferindu-ti solutia pentru ca lucrurile sa mearga mai repede.

Taur

Va fi cam aglomerat la locul de munca. Partea buna este ca atmosfera se va destinde treptat si, pana la urma, te vei simti mai apropiat de colegi si chiar si de sefi.

Gemeni

Schimbare neasteptata! Daca pana acum o persoana de la locul de munca ti se parea cea mai antipatica, incepand de astazi incepi sa vezi lucrurile cu alti ochi. Seara vei face un drum in folos personal.

Rac

Esti foarte ambitios si nu te lasi descurajat de primul obstacol care se iveste. Ba mai mult, chiar faptul ca cineva ti se opune, te face sa te lupti mai cu ardoare pentru ceea ce iti doresti.

Leu

Nu te lasi coplesit de sarcinile suplimentare care apar la job si reusesti sa le faci fata cu brio. Indiferent de piedicile care ti se pun, pastreazati calmul si nu lua in seama rautatile unor colegi.

Fecioara

De dimineata esti pe fuga. Trebuie sa conduci o sedinta importanta si ar fi in folosul tau daca nu ai intarzia. Pune-ti doua alarme sa te trezeasca, sa fii sigur ca nu intarzii!

Balanta

S-a acumulat putina tensiune in relatia cu persoana iubita din pricina unei neintelegeri financiare. Va trece repede datorita partenerului de viata, care este mai darnic decat tine.

Scorpion

O ruda ti-a promis ca te ajuta cu o suma de bani, insa astazi afli ca s-a razgandit si asta iti cam da planurile peste cap. Acest lucru te va face sa-ti regandesti prioritatile si sa renunti la lucrurile mai putin importante.

Sagetator

Te simti cam surmenat, insa nu iti dai seama de ce. Gandeste-te ce ai facut in week-end si o sa te lamuresti. Un zvon care ajunge la tine spre seara, te face sa nu te mai poti opri din ras.

Capricorn

Ai de rezolvat niste probleme casnice. Fie ca trebuie sa inlocuiesti niste becuri, fie masina de spalat, tot trebuie sa alergi la cumparaturi, asa ca asteapta-te la o dupa-amiaza plina...

Varsator

Esti decis sa pleci mai repede catre job sa nu prinzi aglomeratia din trafic, insa uiti acasa ceva important si esti nevoit sa te intorci tocmai pe cand ai ajuns la jumatatea drumului. Asta se numeste ghinion!

Pesti

E o zi importanta la locul de munca si speri ca toate vor merge ca pe roate! Ai grija cu cine si ce vorbesti pentru a nu strica totul. Evita discutiile cu persoanele care par suspect de zambitoare, precis ascund ceva.

 

Comenteaza