HOROSCOP 16 ianuarie 2017

HOROSCOP 16 ianuarie 2017
Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 16 ianuarie 2017.

Berbec

Ai de facut cateva cheltuieli, insa sunt necesare si urgente. O buna parte din seara ti-o vei petrece intr-un centru comercial.

Taur

Nu prea esti la curent cu ce se intampla pe la locul de munca, cu deciziile care se iau si risti sa ratezi exact momentul pe care le astepti de ani de zile. Poate iesi si tu cu colegii la o bere intr-o seara...

Gemeni

Astazi debordezi de energie si acest lucru te va ajuta in ceea ce ai de facut. Toata ziua vei fi prins cu treburi si vei ajunge seara acasa epuizat, dar multumit de ce-ai reusit sa faci.

Rac

Apropie-te de partenerul de viata pentru ca are nevoie de tine. Trece printr-o perioada dificila, insa nu vrea sa te ingrijoreze si nu iti spune detalii. Stai langa el, chiar daca iti cere sa il lasi singur. 

Leu

De cateva saptamani te simti cam agitat si asta te face sa te comporti diferit. Poate ar fi bine sa discuti cu cineva despre problemele tale, cei din afara pot vedea altfel lucrurile si te pot ajuta.

Fecioară

Te implici in tot felul de activitati care iti vor oferi o placere sufleteasca deosebita. Vei fi foarte multumit de ceea ce o sa realizezi. Daca este vorba despre ceva personal, acest lucru o sa iti aduca linistea acasa.

Balanţă

Nu te lasa influentat de informatiile primite astazi. Tu sti ce ai de facut si trebuie sa iti urmezi calea, nu te lasa descurajat, va fi bine.

Scorpion

Esti un om cumpatat, insa uneori simti ca nu mai poti sa taci si incepi sa spui tot ceea ce te deranjeaza. Spre marea ta surprindere dupa ce spui tot ceea ce ai pe suflet, atmosfera de la birou va fi una foarte buna.

Săgetator

Esti recalcitrat si deranjezi. Asigura-te ca nu vei infuria tocmai pe cine nu trebuie. Nu iti permiti sa iti faci dusmani in perioada asta. Daca vezi ca te simti foarte rau, mai bine ia-ti cateva ore libere.

Capricorn

Trebuie sa iei o decizie legat de locul de munca. Nu iti este usor pentru ca nu ai vrea sa intervina nimic care sa-ti afecteze stilul de viata.

Vărsător

Toate iti merg bine si parca nu iti vine sa crezi ca ti se poate intampla asa ceva tocmai tie. Dar, pana la urma, de ce nu? Doar ai muncit destul, e vremea sa soseasca si recompensele.

Peşti

Verifica mereu daca lucrurile stau exact asa cum crezi tu. Uneori exista riscul de a te insela in privinta oamenilor din jur si sa ai parte de necazuri din cauza asta. 

 

 

Comenteaza