HOROSCOP 17 octombrie 2016

HOROSCOP 17 octombrie 2016

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 17 octombrie 2016.

Berbec
E o zi mai neobişnuită la birou, primeşti sarcini noi care îţi oferă şansa să promovezi. Acasă te aşteaptă partenerul cu o surpriză.

Taur
Te întâlneşti cu o persoană care are o mare putere de influenţă asupra ta. Ai grijă, s-a mai întâmplat să fii manipulat!

Gemeni
Eşti gata să-ţi asumi orice riscuri pentru adevăr! Vezi pe cine superi pe la birou cu dorinţa ta de dreptate absolută!

Rac
Cu puţină ambiţie reuşeşti să termini tot ce ţi-ai promis pe ziua de azi. Diseară îţi faci program cu prietenii şi ieşiţi în oraş.

Leu
Un prieten mai vechi te dezamăgeşte când nu este de acord cu tine într-o discuţie. Nu mai fii atât de orgolios, fiecare are dreptul la propria părere.

Fecioară
Partenerul îţi cere ajutorul într-o problemă profesională. Încearcă să faci tot posibilul să îl ajuţi, chiar dacă asta îţi schimbă programul o perioadă.

Balanţă
Ai mici probleme de sănătate care necesită un tratament pe termen lung. Va trebui să îţi iei câteva zile libere ca să te ocupi de asta. 

Scorpion
Câţiva prieteni te solicită să-i însoţeşti într-o aventură, undeva în afara ţării. Eşti tentat să-i însoţeşti, dar pentru asta ai avea nevoie de bani şi timp. Analizează bine!

Săgetator
Simţi că e vremea schimbărilor. Vrei să începi cu casa, cu o nouă amenajare. Trebuie neapărat să ceri şi părerea partenerului.

Capricorn
A fost o zi agitată, dar ai rezolvat o serie de probleme. Tot ce ai în minte e cum să ajungi acasă să te odihneşti!

Vărsător
Iei în nume personal o discuţie care se iscă la birou şi eşti gata-gata să renunţi la tot. Nu te pripi, linisteşte-te şi analizează situaţia mai târziu.

Peşti
Ţi se oferă şansa să faci nişte investiţii financiare care par extrem de profitabile şi ai vrea să împrumuţi nişte bani. Poate ar fi prudent să nu te avânţi prea mult, să nu rişti tot!

 

 

Comenteaza