HOROSCOP 18 decembrie 2017

HOROSCOP 18 decembrie 2017
HOROSCOP 18 decembrie 2017. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 18 decembrie 2017.

HOROSCOP 18 decembrie 2017 - Berbec

Nu iti place cand cineva se baga peste tine la locul de munca, dar astazi chiar te bucuri. Nu de alta, dar stii ca ai ce invata de la cei cu mai multa experienta.

 

HOROSCOP 18 decembrie 2017 - Taur

Nu sunt toti de acord cu tine, dar tu te-ai decis! Ai luat o hotarare si o vei pune in aplicare fara ezitare. Totusi, ai putea sa acorzi putin credit si celorlalti. Poate au dreptate.

 

HOROSCOP 18 decembrie 2017 - Gemeni

Esti foarte ingrijorat in legatura cu ceva ce urmeaza sa se intample astazi. Nu te-ai mai confruntat cu asa ceva si nu poti sa nu te stresezi. Va fi bine, relaxeaza-te!

 

HOROSCOP 18 decembrie 2017 - Rac

La munca va fi o zi obisnuita de luni, insa pe seara se anunta o iesire cu niste vechi prieteni. E vorba de unii sositi de departe. Veti depana amintiri pana tarziu.

 

HOROSCOP 18 decembrie 2017 - Leu

Continui sa faci ceea ce faci pentru ca esti convins ca este bine pentru tine. Poate ar trebui sa iei in considerare si parerea celor care tin la tine. Bineinteles, a celor care tin cu adevarat...

 

HOROSCOP 18 decembrie 2017 - Fecioara

Nu te poti concentra la o problema care tine de job, desi ai fost rugat sa rezolvi ceva urgent. Dupa program urmeaza sa te intalnesti cu o persoana si gandul iti sta numai la acest lucru.

 

HOROSCOP 18 decembrie 2017 - Balanta

Ai cam pierdut timpul in ultima vreme si cineva iti atrage atentia ca trebuie sa te pui serios pe treaba. N-ai de ales, te apuci de munca, dar gandul iti zboara tot aiurea...

 

HOROSCOP 18 decembrie 2017 - Scorpion

Esti relaxat. Ai trecut cu bine de o perioada grea din punct de vedere financiar si te bucuri ca s-a terminat. Urmeaza sa primesti niste bani si ti-ai facut, deja, o lista de cumparaturi.

 

HOROSCOP 18 decembrie 2017 - Sagetator

Ai mult de lucru la job, asa ca asteapta-te la timp liber mai putin. Se pare ca asa va fi toata saptamana pentru tine. Nu-ti faci griji, stii ca vei fi recompensat pentru efortul depus.

 

HOROSCOP 18 decembrie 2017 - Capricorn

Astazi s-ar parea ca nu se intampla nimic notabil la job si spui ca te plictisesti rau de tot. Ar fi bine sa te pregatesti pentru ce va fi maine, pentru ca se schimba situatia.

 

HOROSCOP 18 decembrie 2017 - Varsator

Ai emotii si esti atat de preocupat in legatura cu un eveniment care urmeaza sa aiba loc in curand, incat uiti de o promisiune facuta unei persoane importante. Pregateste-ti o scuza buna!

 

HOROSCOP 18 decembrie 2017 - Pesti

Va fi o zi lunga si grea, pentru ca nu reusesti sa te concentrezi deloc asupra a ceea ce trebuie sa faci. Ai avut un weekend plin de actiune si nu te-ai odihnit deloc. Macar te-ai distrat pe cinste!

 

Comenteaza