HOROSCOP 19 februarie 2018

HOROSCOP 19 februarie 2018
HOROSCOP 19 februarie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 19 februarie 2018.

 

HOROSCOP 19 februarie 2018 - Berbec

Cauti resurse financiare pentru proiectele in care esti implicat astazi cineva iti da solutia. In primele ore ale zilei vei avea discutii cu cineva care te-a inteles gresit. Va trebui sa-i mai explici totul inca o data.

 

HOROSCOP 19 februarie 2018 - Taur

Intalnesti o persoana cu care vei incepe o relatie. Inca nu stii asta, dar simti ca intre voi exista ceva special. Pe plan profesional, exista posibilitatea ca astazi sa semnezi un contract pe termen lung.

 

HOROSCOP 19 februarie 2018 - Gemeni

Ai de făcut mai multe drumuri astazi, dar nu ai timp pentru toate. Va trebui sa te decizi asupra unuia singur. Hotaraste-te ce este mai important si restul lasa-le pentru alta data.

 

HOROSCOP 19 februarie 2018 - Rac

Ar fi bine sa iti faci un program cat mai flexibil pentru ca vei fi nevoit sa-l schimbi de cateva ori pe parcursul zilei. O problema de la job te pune toata ziua pe drumuri, dar totul se termina cu bine.

 

HOROSCOP 19 februarie 2018 - Leu

Astazi ai o zi destul de grea. Va trebui sa puni in ordine niste documente. Fi pregatit sa stai ore in sir in trafic si tot atat la cozi interminabile. Abia pe seara o sa ai timp sa te ocupi si de o problema personala.

 

HOROSCOP 19 februarie 2018 - Fecioara

Nu te lasi batut prea usor... Chiar daca stii ca sansele tale sunt minime, faci tot posibilul sa reusesti. Asa se intampla astazi intr-o situatie in care este destul de clar ca nu poti iesi invingator. Vrei doar ca sa arati de ce esti in stare si astfel vei starni admiratia unor persoane.

 

HOROSCOP 19 februarie 2018 - Balanta

Saptamana incepe in forta. Ai multe de facut intr-un timp scurt si asta te va tine sub presiune toata ziua. Seara ajungi epuizat acasa unde partenerul te astepta sa il ajuti cu ceva important. Poate ai timp maine sa te relaxezi...

 

HOROSCOP 19 februarie 2018 - Scorpion

Primesti o veste buna inca de la primele ore ale diminetii si asta te binedispune. Acum esti sigur ca vei reusi sa rezolvi cu succes ceea ce ai de facut la locul de munca. Cu siguranta ca ideile tale nu vor trece neobservate.

 

HOROSCOP 19 februarie 2018 - Sagetator

Chiar daca astazi te mobilizezi mai greu, esti constient ca cu cat incepi mai repede, cu atat ai sanse sa termini la timp. Lasa orgoliile deoparte si asculta cu atentie sfaturile primite de la o persoana din familie.

 

HOROSCOP 19 februarie 2018 - Capricorn

Tii mortis sa se faca ceva doar asa cum vrei tu si din cauza aceasta ajungi sa te certi cu mai multe persoane. Stii bine ca nu este cea mai buna varianta, insa nu vrei sa renunti. Oare realizezi ca risti sa-ti indepartezi si cei mai buni prieteni?

 

HOROSCOP 19 februarie 2018 - Varsator

Dimineata vei avea cam mult de munca, insa spre dupa-amiaza iei o pauza mai lunga: unul dintre sefi vrea sa-l insotesti undeva. Doar cand ajungi acolo iti dai seama de ce. Poti fi mandru de tine!

 

HOROSCOP 19 februarie 2018 - Pesti

Nu te prea uiti la bani in ultima vreme. Vrei sa cumperi mereu cate ceva, chiar daca nu ai nevoie de nimic. Noroc ca partenerul de viata este atent si nu te lasa sa depasesti masura.

 

 

Comenteaza