HOROSCOP 24 aprilie 2017

HOROSCOP 24 aprilie 2017
Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 24 aprilie 2017.

Berbec

Astazi ar putea fi ziua ideala pentru a rezolva niste chestiuni care tin de trecut. Indiferent cat ti se pare de greu, trebuie sa inchizi un capitol din viata ta, dupa care te vei simti, in sfarsit, eliberat. Priveste spre viitor, e fascinant!

Taur

Toata ziua alergi in toate partile. Ai de facut niste comisioane care nu suporta amanare. Cu toate ca seara vei cadea de oboseala, nu vei refuza propunerea partenerului de a iesi in oras. 

Gemeni

Pleci destul de linistit spre birou, desi stii bine ca te asteapta o sedinta. Dupa reusitele din ultima vreme, iti permiti sa fii mai relaxat. Meriti si tu o pauza!

Rac

Daca incepi ziua agitat, asa o sa o si termini. Tocmai de aceea, relaxeaza-te inainte sa pleci de acasa: fa un dus lung, bea o cafea si abia apoi porneste spre birou. 

Leu

Comunici excelent cu oamenii pe care ii intalnesti. Stii exact ceea ce vrei sa faci in perioada urmatoare si tocmai de aceea iti este usor sa iti expui ideile.

Fecioara

Esti prins cu o multime de lucruri de facut si nu ai timp sa asculti problemele cuiva din familie. Mai tarziu incepi sa-ti reprosezi asta si vrei sa te revansezi. Trebuie, doar, sa fii alaturi de cei care au nevoie de tine.

Balanta 

Ai emotii pentru ceva ce se va intampla zilele astea. Prietenii stiu cat de important este pentru tine si sunt langa tine. Pana si cei din familie iti sunt alaturi, telefonul iti suna din ora in ora.

Scorpion

Te straduiesti sa atragi atentia unei persoane asupra ta si nimic nu pare sa functioneze. Pe cand sa renunti, primesti un semnal incurajator. Nimeni si nimic nu-ti mai poate strica buna dispozitie.

Sagetator

Partenerul iti atrage atentia ca ai exagerat cu atentia acordata altei persoane. Este vorba despre gelozie si stii ca e justificata. Decide-te ce vrei sa faci, altfel s-ar putea sa te trezesti singur.

Capricorn

Te bucura faptul de a vedea ca un prieten apropiat are parte de reusita cu un proiect la care l-ai ajutat. Nu astepti multumiri, vrei doar sa ii fii alaturi.

Varsator

Cu toate ca e doar prima zi a saptamanii, nu eziti sa faci planuri pentru week-end. Cedezi in fata rugamintilor partenerului care vrea sa plecati intr-un voiaj. Nu refuza, te asteapta o surpriza la destinatie.

Pesti

Te bucuri de cateva ore de relaxare. Nu trebuie sa ajungi devreme la munca asa ca profiti cat poti de mult de asta si iti faci toate poftele. La amiaza o sa primesti un telefon important.

 

Comenteaza