HOROSCOP 29 ianuarie 2018

HOROSCOP 29 ianuarie 2018
HOROSCOP 29 ianuarie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 29 ianuarie 2018.

HOROSCOP 29 ianuarie 2018 - Berbec

Incepi saptamana cu pofta de munca si ai sansa sa termini un proiect inceput cu mult timp in urma. Ai grija, insa, la sanatate, s-ar putea sa ai parte de cateva mici neplaceri, e drept, nimic serios.

 

HOROSCOP 29 ianuarie 2018 - Taur

Tot weekend-ul ai facut calcule. Te preocupa o problema financiara care te urmareste de ceva vreme, insa astazi s-ar putea sa scapi de aceasta grija. Ti se va propune o colaborareinteresanta.

 

HOROSCOP 29 ianuarie 2018 - Gemeni

Te asteapta o zi cam agitata la locul de munca, asa ca incearca sa te concentrezi putin. Daca nu te lasi coplesit de treburile pe care le ai de rezolvat, pana la urma vei reusi sa le duci la capat cu bine.

 

HOROSCOP 29 ianuarie 2018 - Rac

Cineva mai in varsta din familie te va ajuta cu o suma frumusica de bani pentru a termina niste modificari incepute prin casa. Nu te asteptai la acest gest de generozitate si te gandesti cum ai putea sa te revansezi.

 

HOROSCOP 29 ianuarie 2018 - Leu

Esti multumit. Afacerea in care te-ai implicat te ajuta sa scapi de anumite probleme financiare. Pe de alta parte, esti constient ca muncesti cam mult si ai nevoie si de odihna. Ia-ti cateva zile libere.

 

HOROSCOP 29 ianuarie 2018 - Fecioara

Astazi vei face o deplasare in interes de serviciu, dar cu aceasta ocazie poti sa rezolvi si cateva probleme personale. Asta doar daca stii sa te organizezi. Stabileste-ti un traseu si nu te abate de la el.

 

HOROSCOP 29 ianuarie 2018 - Balanta

Esti decis sa finalizezi un proiect mai mare care iti va aduce mari satisfactii profesionale. Va trebui sa-i explici partenerului de viata ca va trebui sa dea dovada de multa rabdare daca vrea sa te sustina.

 

HOROSCOP 29 ianuarie 2018 - Scorpion

Incepi saptamana cu o sedinta. Crezi ca totul va merge repede si o sa te poti intoarce la munca, insa lucrurile nu stau deloc asa. Discutia se prelungeste la nesfarsit si mai primesti si altceva de facut. E clar, ramai la job pana diseara...

 

HOROSCOP 29 ianuarie 2018 - Sagetator

Oricum incerci sa iti ocupi mintea, gandul tau zboara doar intr-o directie. Nu iti mai gasesti locul si nu te mai poti concentra la nimic. Te preocupa un anumit lucru si ar fi bine sa discuti cu cineva apropiat despre asta, sa te mai linistesti.

 

HOROSCOP 29 ianuarie 2018 - Capricorn

Trebuie sa rezolvi ceva si ar fi bine sa te grabesti pentru ca altfel risti sa prinzi cea mai mare aglomeratie acolo unde ai de mers. Mai bine nu iti face program pentru seara...

 

HOROSCOP 29 ianuarie 2018 - Varsator

Abia a inceput anul si deja proiectele noi curg. Pe de-o parte, asta te bucura , dar pe de alta, parca ai fi vrut sa ai mai mult timp pentru cei din familie. Fa o selectie si accepta doar ceea ce iti convine. Doar asa vei putea sta mai mult cu cei dragi.

 

HOROSCOP 29 ianuarie 2018 - Pesti

Ai fost foarte afectat, dar te-ai hotarat ca ar trebui sa-i acorzi o a doua sansa unui prieten care ti-a gresit. Il suni si diseara va vedeti in oras. Simti ca ai depasit momentul si ai vrea sa o iei de la inceput. Vezi cum merge...

 

Comenteaza