Un bărbat a dat 86.000 de lire sterline pentru a fi mai înalt cu 10 centimetri

Un bărbat a dat 86.000 de lire sterline pentru a fi mai înalt cu 10 centimetri
| Foto: Twitter/Mediafax

Un tată a doi copii a suferit o operaţie de alungire a membrelor pentru a-şi mări înălţimea de la 1,80 m la aproape 2 m, după ce a decis că picioarele sale sunt „prea scurte" pentru corpul său.
 

Brian Sanchez, în vârstă de 33 de ani, un broker de credite ipotecare care locuieşte în Georgia, în Statele Unite, împreună cu soţia sa, Nidia, în vârstă de 30 de ani, şi fiicele lor, Kaisley, în vârstă de doi ani, şi Kairi, în vârstă de şase ani, a simţit în ianuarie 2022 că trupul său era "disproporţionat" şi că arăta "ca un deget uriaş".
 
Principalele motive pentru care Brian a dorit să se opereze nu au fost doar pentru aspectul său fizic, ci şi pentru a-şi îmbunătăţi obiectivele de ridicare a greutăţii în sala de gimnastică şi pentru a fi cu aproximativ nouă centimetri mai înalt decât soţia sa. 
 
Brian a suferit prima operaţie în decembrie 2022, care a presupus ruperea tibiei şi a peroneului, introducerea unei tije în interiorul oaselor şi fixarea acesteia cu şuruburi. El a suferit o a doua intervenţie în martie 2023 pentru a-şi extinde femurul, potrivit Independent, citat de Mediafax. 
 
Pentru a se recupera, Brian a trebuit să stea într-un scaun cu rotile şi să rotească şuruburile cu o cheie Allen de patru ori pe zi, dar când se va fi recuperat complet, el crede că durerea va "merita", deoarece se va putea „bucura de faptul că este mai înalt".
 
Recuperarea sa a presupus să stea într-un scaun cu rotile şi să folosească o cheie Allen pentru a roti un şurub de pe fixatori de patru ori pe zi la 90 de grade pentru a separa segmentele osoase puţin câte puţin.
 
În martie 2023, a suferit a doua operaţie, care l-a costat încă 56.000 de lire sterline, pentru a efectua aceeaşi procedură pe femur.
 
Acum, Brian este puţin mai înalt cu cinci centimetri şi jumătate, ceea ce îl face să măsoare puţin sub 2 metri, dar încă se află într-un scaun cu rotile şi aşteaptă să se vindece complet.

Comenteaza