P Vrei să cumperi portofelul unui bărbat? Verificați ce modele sunt în prezent la modă

Vrei să cumperi portofelul unui bărbat? Verificați ce modele sunt în prezent la modă

Un portofel este un accesoriu nelipsit oricărei persoane. Acesta este în primul rând util, pentru că ai nevoie de un portofel pentru a-ți ține actele și banii. Atunci când îți achiziționezi un portofel trebuie să ții cont de câteva aspecte. În primul rând calitatea materialului din care este fabricat, compartimentarea și felul în care arată. Un portofel este o idee potrivită și pentru un cadou, astfel că vei găsi inclusiv seturi de portofel și breloc sau portofel și stilou, frumos ambalate în cutie de cadou.

Ce model de portofel să alegi pentru a îmbina utilul cu plăcutul?

Dacă vă hotărâți să vă cumpărați un portofel nou, atunci puteți să aruncați o privire la un portofel barbati pe answear.ro. Gama largă de produse nu dezamăgește și poți să găsești foarte ușor varianta potrivită pentru tine. Atunci când alegi un portofel asigură-te în primul rând că acesta este confecționat din materiale de calitate. Portofelele de piele sunt cel mai des căutate, asta pentru că acesta este un material rezistent în timp și elegant. Poți să alegi și portofele din piele ecologică sau material textil, sunt la fel de moderne și de frumoase. Compartimentarea trebuie să fie în așa fel încât să îți acopere necesarul, adică să poți să îți păstrezi atât monede, cât și bancnote, carduri bancare și chiar actul de identitate sau permisul de conducere. Datorită dimensiunilor și formei actului de identitate din țara noastră, este puțin mai dificil să găsești un portofel în care acesta să încapă ușor, însă nu imposibil. Te invităm să cauți modelul care să îți satisfacă această necesitate. Dacă știi că nu folosești bani cash și preferi să faci plățile doar cu cardul bancar, atunci poți alege un portofel pentru carduri. Mult mai subțire și mai ușor de purtat, acesta este foarte chic și interesant.

Designerii de haine sunt foarte atenți și în crearea accesoriilor necesare, astfel că vei găsi portofele de la Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Guess, Hugo Boss, Levi’s și mulți alții, iar calitatea oferită de către aceștia nu dezamăgește nici aici. Iar ultima găselniță în materie de portofele o reprezintă portofelele smart, cele care îmbină utilul cu tehnologia, adică portofelele cu RFID Protection și anume un dispozitiv existent în interiorul portofelului care protejează cardurile bancare de a fi citite de către persoane neautorizate, împiedicând astfel furtul virtual. Alege varianta potrivită pentru tine și poartă-l cu încredere!

Vrei să cumperi portofelul unui bărbat? Verificați ce modele sunt în prezent la modă

Cum să asortezi portofelul ținutei tale de zi cu zi?

Fiind un accesoriu purtat în permanență portofelul trebuie ales în așa fel încât să te reprezinte și să îți satisfacă nevoile. Bineînțeles că vei încerca să îl asortezi ținutei pe care o alegi. Dacă alegi un portofel de piele, aceasta este foarte versatil și poate fi purtat cu mai multe tipuri de outfit. De exemplu, îl poți purta la o ținută casual, alături de blugi, o cămașă și niște ghete sau o pereche de pantofi, caută modelul preferat de tine pe https://answear.ro/k/barbati/incaltaminte/ghete. Poți, de asemenea, să porți un portofel de piele la o ținută office și chiar la o ținută elegantă. Iar dacă alegi să te îmbraci mai lejer, cu blugi, un hanorac și pantofi sport, din nou portofelul de piele poate fi alegerea potrivită. La ținuta sport amintită merge, însă, și un portofel din material textil.

Portofelele textile se găsesc într-o varietate mai mare de culori și uneori cu mai multe compartimente. Acestea sunt de obicei impermeabile, astfel ca îți protejează lucrurile personale de ploaie si umiditate.  Portofelele de piele se găsesc de obicei în nuanțe naturale, uni, negru sau maro, dar și alte culori mai îndrăznețe.

Comenteaza