Foto LUNA e sus și îi așteaptă pe clujeni la The Office. Unde mai sunt instalații de lumină în oraș

Azi începe Lights On Romania 2022 - Intersection Edition.

"Am avut o noapte lungă, pentru că am muncit întreaga echipă ca să fie totul gata, dar a meritat cu siguranță și suntem pregătiți. Ia uitați cine e sus, așteptându-vă. La The Office Cluj-Napoca, alături de instalația In[visible], a lui Daniel Popescu", au transmis organizatorii. 

Artiști din Polonia, Franța, Olanda, Marea Britanie și România expun lucrări în premieră în cadrul festivalului care va avea loc între 18 și 27 noiembrie la Cluj-Napoca, în zona The Office, Iulius Parc și Podul Elisabeta. 

Sub sloganul “Light is more than energy”, evenimentul vorbește despre contextul crizei energetice într-o manieră extrem de deschisă și onestă prezentând în premieră consumul de energie pe care fiecare instalație de lumină îl are, astfel încât publicul să înțeleagă că este în măsură să contribuie activ la economisirea energiei electrice, un subiect extrem de dezbătut în această perioadă. 

Tema generală a ediției este Intersection, iar publicul se va putea bucura de instalații care vorbesc în premieră despre această temă, în vreme ce alte instalații iubite de publicul larg revin în maniere creative la Cluj-Napoca.
***Acces liber. 

LUNA e sus și îi așteaptă pe clujeni la The Office. Unde mai sunt instalații de lumină în oraș

Etichete
Comenteaza