Pet hotel Ham Ham reprezintă a doua casă a patrupedului dumneavoastră (P)

Pet hotel Ham Ham reprezintă a doua casă a patrupedului dumneavoastră (P)
Pet hotel Ham Ham reprezintă a doua casa a patrupedului dvs, fiind un hotel pt animale in Cluj, atunci când dumneavoastră sunteți plecat în concediu sau într-o călătorie în interes de serviciu.

Oferim facilități și servicii de cea mai înaltă calitate astfel încât să puteți călători fără griji, știind că pisica sau cățelul dumneavăstră are parte de cea mai bună îngrijire.

Scopul nostru este de a oferi oaspeților nostri patrupezi o ședere cât mai liniștită, prin intermediul serviciilor de cazare, toaletaj, dresaj, gradiniță pentru căței sau fun park.

Cum animalele de companie sunt considerate cei mai buni prieteni ai omului, hotelul Ham Ham consideră că au nevoie de un tratament pe măsură. Cazarea cățeilor se face în spații adecvate de hotel aniamle in cluj, ce pornesc de la o suprafață de 6 mp, și se pot bucura de program personalizat de masă, plimbări și jucării.

Nici pisicile nu sunt neglijate la Hotel Ham Ham, ele având 6 spații de cazare. Fiecare cameră are un ansamblu de joacă care vă poate tine pisicuța ocupată în timpul petrecut la noi.

Pe lângă animalul de companie, prin intermediul hotelui Ham Ham, hotel animale cluj, lăsați și grijile deoparte, întrucât fiecare proprietar dispune de acces la webcam, pentru fiecare cameră în parte.

Zilele petrecute departe de stăpân trec mai repede cu ajutorul gradiniței pentru animale. Aici punem la dispoziția patrupedului un spatiu special amenajat cu o mini livadă, piscină, obstacole, jucării, spații de odihnă și multe altele pentru activități în timpul sejurului, realizate de o echipă specializată în comportamentul canin.

Ne-am gândit și la nevoia de socializare a cățeilor și astfel am dezvoltat facebook-ul cățeilor, un spaţiu special, plin de mirosuri cât mai speciale, în care aceștia să poată avea parte de o plimbare cât mai stimulantă. Ca urmare a acestei stimulări, căţeii voştri vor deveni mai fericiţi şi mai calmi iar timpul petrecut departe de voi va trece mai repede şi mai uşor pentru ei.

Timpul trece mai ușor și atunci când ne jucăm, așa că ne invităm clienții la șah, un program de stimulare mentală în care cățelul dumneavoastră va primi diferite tipuri de puzzle-uri pe care trebuie să le rezolve pentru a primi o recompensă. Fiecare jucarie este special adaptata cățelului dumneavoastră.

Suntem siguri că animalul dumneavoastră se va simți foarte bine în cadrul pet hotelului nostru așa că vă așteptăm și cu alte ocazii, cum ar fi un weekend la fun parkul nostru, un spațiu special amenajat pentru micuții noștri prieteni, unde pot socializa, se pot juca, se pot scălda, mai bine zis pot fi in lumea lor.

Acestea fiind spuse vă așteptăm să vă luați cățelul sau pisica de lăbuță și să veniți să ne cunoaștem la hotelul nostru de animale. Mai multe detalii sau rezervari pe www.hotelhamham.ro.

CITEŞTE un reportaj despe Pet hotel Ham Ham, realizat de reporterii ZIUA DE CLUJ! Hotel de lux pentru câini la Cluj

Comenteaza