Încă un român mort în atentatul din Algeria; era din Ploieşti şi avea doi copii

Încă un român mort în atentatul din Algeria; era din Ploieşti şi avea doi copii
Cel de-al doilea român care a murit în atacul terorist din Algeria era din Ploieşti şi avea doi copii - un băiat elev şi o fetiţă de vârstă preşcolară, transmite Mediafax.

Al doilea român mort în Algeria este Mihail Marius Bucur.

Bărbatul, inginer în domeniul energetic, avea doi copii - un băiat elev şi o fetiţă de vârstă preşcolară, au declarat surse apropiate familiei.

Acestea au adăugat că iniţial soţia bărbatului a fost informată că starea lui Mihail Bucur este bună, că acesta este rănit la o mână şi că este în afara oricărui pericol.

Duminică după-amiază, soţia românului a fost anunţată oficial că bărbatul a murit în spital, au afirmat sursele citate.

Un psiholog şi echipaje SMURD au mers la locuinţa unde se află femeia, în apropiere de Ploieşti, pentru a-i acorda acesteia consiliere şi suport psihologic.

Femeia este auditor la Curtea de Conturi şi a fost directoare a Casei de Asigurări de Sănătate Prahova.

Un al doilea român care s-a aflat în complexul de la In Amenas în timpul atacului terorist din Algeria şi care fusese internat în spital şi-a pierdut viaţa, a anunţat, duminică, MAE.

"În dupa amiaza zilei de 20 ianuarie, autorităţile algeriene au informat oficial Ambasada României de la Alger că unul dintre cetăţenii români care se aflase în complexul de la In Amenas în timpul atacului terorist, a încetat din viaţă. Din informaţiile obţinute de autorităţile române, rezultă că decesul a intervenit, în spital, urmare a rănilor grave suferite, înregistrate anterior. Pe masura ce autorităţile române vor obţine date suplimentare confirmate, acestea vor fi puse la dispoziţia opiniei publice, în timp util", se arată într-un comunicat MAE, remis, duminică, agenţiei MEDIAFAX.

În atacul din Alegaria şi-a mai pierdut viaţa un bărbat în vârstă de 36 de ani din Bărcăneşti (Prahova), în timp ce alţi trei români au fost salvaţi.

 

Etichete
Comenteaza